måndag 28 februari 2011

Levis Curve ID




För någon dag sen visade jag att vi jobbar mycket med Levis jeans Curve Id som dom tagit fram för att alla kvinnor ska hitta jeans som passar just deras form. Och det gör dom. Alla jag ber prova dessa jeans blir helt förälskad i dom, dom sitter där dom ska och skär inte in på fel ställen. Kanon helt enkelt!
Så här står det om Jeansen på Levis Hemsida:


"Sedan vi införde Levi's ® Curve ID jeans i augusti 2010, har över en miljon kvinnor hittat sin perfekta passform. Till skillnad från andra denim märken använder i Levi's ® Curve ID linje en unik och anpassad passform. Systemet fokuserar på en kvinnas form och proportioner, inte hennes storlek.


Vårt Levi's ® varumärkes formgivare studerade kropp-skanningar av mer än 60.000 kvinnor för att utveckla anpassade storlekar baserat på skillnaden mellan mätning av en kvinnas höft och säte - desto större skillnad, desto mer kurviga kroppen.



Slight Curve - konstruerad för att fira raka siffror
Slight curve är utformad för att definiera en kvinnas midja, medan förstärker hennes kurvor. Om jeans passar i höfter och lår, men är för trånga i midjan, ska en kvinna prova slight curve.

Demi Curve -
Demi Curve är utformad för att smickra en kvinnas midja, medan utjämning av hennes form. Om jeans brukar passa i midjan, men inte smickra figuren, ska en kvinna prova Demi Curve.


Bold Curve - konstruerad för att hedra äkta kurvor
bold curve är utformad för att sluta tätt runt midjan, utan gapping eller dra. Om jeans passar på höfter och lår, men får skillnaden i ryggen, ska en kvinna prova Bold Curve.

Supreme Curve - utformad för den mest kurviga kvinnan
Supreme Curve är utformat för att sitta lägre i fronten och högre i ryggen för täckning som verkligen förbättrar formen av en kurvig kropp. Om jeans passar in i höfterna men midja är för låg i ryggen, ska en kvinna försöka Högsta Curve

En promenix på en timme är riktigt skönt! Då kan man med gott samvete sitta framför tvn resten av dagen;) Och vädret är underbart. Ingen sol dock men det måste vara årets hitills varmaste dag.  
Nu blir det tacos som blev över från gårdagen, kan äta det vaaaarje dag!

Lill-johan och lill-tildan.
Varför jag valde att ta bort halva mitt ögonbryn har jag tyvärr inget svar på:) 

Min lediga dag



När jag är ledig är det som att min hjärna ställer om helt. jag vaknade halv 11 och har suttit i soffan sen dess, ätit fukost druckit antal koppar kaffe, och tittat på massa big brother. Jag tänkte att jag skulle ut och gå tidigt till min revisor, komma hem och fixa lite i lägenheten, städa, tvätta, sen ska jag till polisstationen och fixa nytt pass, mitt gamla är.. ja gammalt haha. både jag och johan är så små och söta så!
Men än så länge har jag inte kommit längre än till soffan. Så nu stänger jag av datorn tvingar på mig kläder och har man väl börjat med en sak så kommer enrgin av sig själv !

söndag 27 februari 2011

Pappa! Vad är Kamasutra?



Denna veckan har jag haft en liten träffa-familjen-vecka.
Men! Jag har bara träffat 75%! Det saknas 25...
Träffade Mor min och Luckey Luke i Tisdags, och helgen har jag spenderat hos Sis.
Men pappa han har fått stanna hemma :)
Så därför får han ett litet extra inlägg här eftersom han tyvärr inte fick träffa mig denna veckan och han är antagligen väldigt ledsen för det ;)
Så här kommer en av dom bästa pappa-filmerna jag kan tänka på.

-"Pappa vad fasiken är det här?"

" You are My East My north My south My west. My working week and My Sunday rest "

Sämst uppdatering Ever

Jag har väl inte varit världens bästa bloggare denna helg. Men jag har haft alldeles för mycket roligt som tagit upp min tid! Igår åkte vi till Malmö för lite kompishäng, god mat ,dricka och bowling. Kanon mysigt!
(Så jäkla mysigt att träffa Frida och Edvin igen efter så lång tid! )
Sen blev det hamburgare och lite svensk-maffia-dokumentär hemma i Reebs soffa till 03:30 snåret;) idag har vi mest myst på stan, frukost på Waynes Coffe och sen lite mingel inne på entré! Men vi var väl något sega efter gårdagen så nu är vi på G hem. Tyvärr är
Min kamera inlämnad så tyvärr blev de inga pics!
Men det som är bra med denna helgen är att jag börjar få en bättre bild av Malmö. Ska erkänna att första gångerna jag var i Malmö och hälsade på syrran var en regnig oktober kväll och det kändes som hon flyttat utomlands. Jag ville bara ta med henne men till trygg fina mysiga Halmstad! Men dom senare gångerna jag varit där har det bara blivit mysigare och jag gillar Malmö mer och mer, Malmö tar in på mig ;)

Idag ska jag inte göra något annat än bada badkar ( as usually) och mysa i soffan framför någon skräckis med choklad och munkar ( fick med mig 10 st hem från Malmö )
Imorn har jag ytterligare en skön dag framför mig då jag bara ska mysa omkring hemma och fixa lite i lägenheten! Ska vän ta en lång promenad till revisorn med som finns halvvägs ut till Tylösand, men vi hoppas på bra väder helt enkelt!:)

lördag 26 februari 2011

Efter en lång stressig jobb-dag är det nu dags för maaalmoe! Jens är chaffis, Lovisa Dj och jag och johan bara njuter!  Ska bli så mysigt att träffa Sis! Och Edvin och Frida som man inte sett på år och dag! 

fredag 25 februari 2011

Nu ska här säljas jeans!
Snyggt va?;) 

Idag fick vi massa massa skyltmatrial, nytt ställ, och "verktyg" i den lilla jeans väskan för att sälja "levis curve id"  dom är grymma och gjorda för att passa alla! 
Ska berätta mer om det i ett bättre inlägg:) 

torsdag 24 februari 2011

Testing!

Testar en ny app! En för bloggen, funkar det? Blogwriter heter den:)
Idag har varit en fullspäckad dag, men ändå inte! Jag har jobbat som en tok, vi alla har! Mycket påfyllning och jeanskunder. Dessutom har modellerna varit inne idag och provat sina kläder och dom satt som en smäck! Imorn är det äntligen lön och förmodligen fullt ös medvetslös på jobbet, men dagarna går undan åtminstone. På lördag ska jag till maaaaalmoe och hälsa på min kära kära syster! Och mange , Edvin och frida såklart! Åker dit med Jens och Lovisa :) johan såklart.. Blir nog skitmysigt tror jag:)

Nu blir det soff-läge, har noll energi kvar..

Idag kommer bli en bra dag!

Vet ni förresten att på Hardrock café står det Guns på kill-toaletten och roses på tjej-toaletten :) inne på tjejtoan är hela väggarna klädda med rosor och det doftar underbart! Undrar hur de luktar på kill-toan? Pistoler? 

onsdag 23 februari 2011

Nu börjar det dra ihop sig! Har trixar och fixat med outfits hela dagen, 8 stycken blev det sammanlagt! 4 fest och 4 vardag, 2 killar och 2 tjejer:) 
Läste att dom ska få glasögon på sig på modevisningen med, tycker jag var en bra ide, kommer bli skit snyggt!  
Jag har bjudit in alla brudarna så dom kan hänga med mig, det är ju trots allt välgörenhet så ju fler desto bättre!  Efteråt ska vi gå och käka något gott hade vi tänkt. Mys!

Slutade vid 17:00 idag och sprang genast hem till Annica och kramade om henne. Som ni säkert vet bor annica i Norge mer än Sverige nu för tiden men när hon väl är hemma så försöker jag träffa henne så gott jag kan. Finns de någon jag saknar att umgås med så är det banne mig annica! Hon kan få den bittraste människan på jorden att skratta genom att skratta själv, hon har världens härligaste skratt! Så därför blir man alltid glad av henne:) 

Vi snackade igenom allt det senaste dom hänt, tänk vad mycket tjejer kan berätta på 1 timme:) vi planerade också lite tjejmys nästa torsdag när de är modevisning:) kommer bli kanon! 

Mysfika på jobbet!:D

Nostalgi med WCT jackor på jobbet! Känner mig som 14 igen;) 
Men jag lovar er, det kommer bli stort. Och det är faktiskt ganska mysigt:) 


Så här hade jag velat se ut idag, men vi har ju då våra kära Smurf-tröjor som vi kallar dom. dom blåa crocker t-shirtarna. Och visst, dom gör bra reklam och var rätt roliga i början, men vi ska ha dom i 4 veckor (!) och det här är bara andra veckan om jag inte är helt fel ute.... jaja, vad gör
man inte för att sälja jeans ;)

Billig manikyr!



Varför gå på dyr manikyr när man kan göra det lika fint hemma? Jag tycker det är jättefint med manikyr men jag klarar inte av att få naglarna så tjocka och längre, känner mig lite halvt handikappad då.. Men jag älskar fransk manikyr så istället för att göra naglarna gör jag det på mitt egna lilla vis!

Först börjar jag med ett allround lack från depend, som är lite rosa-färgat för att förstärka färgen på naglen. Detta lacket är bra för allt. Det gör naglen starkare och så växer dom bättre.

Efter det använder jag Mavalas Top Coat. I butiken där jag köpte det sa hon att alla nagellack flagnar ås länge man inte har ett top coat, och dom är ju genomskilniga så det blir bara en fin glans !

Sist men inte minst användet jag denna vita nagelpennan, också från depend. Den målar man med som en kajal under naglen, alltså på nagelns baksida. Det blir jätte vitt och fint men ändå väldigt naturligt. Det blir lite vitt på fingrarna men det går bort när man tvättar händerna. Jag tycker det håller riktigt bra, man får fylla på lite då och då men det är inget som tar tid.

Allt finns att köpa på kick, Åhlens, H&M, lindex o.s.v

Först jag, sen sudden! 
Alltid när jag är färdig med min fil på morgonen kommer sudden springandes , precis som att han vet när jag är klar, sen slickar han upp resten:) morgon mys på topp! :) 

tisdag 22 februari 2011

Kort T-shirt!

Ändå sen vår rea slutade har vi fyllt på med balla vår-nyheter och en tydlig trend är korta, men ack så breda toppar. Oftast T-shirtar i glada färger! Och Linnen med balla tryck.
Alla som är inne och provar tycker det är snyggt men vet inte hur dom ska använda det, dom flesta vill ju inte ha det som på bilden ovan med magen bar ( dessutom inte i feb) men det behöver man inte! Jag kör på antingen Baslinne under eller en vanlig T-shirt, med linne blir det lite mer figurvänligt och med t-shirt blir det litte mer lager på lager känsla. Man kan till och med köra den ovanför en tunika och man vill ha Leggings.
Fint är det i alla fall, och ett skönt och billigt Mode ;)

Och när mamma var med idag skämde hon såklart bort mig lite, så denna fina tröjan fick jag med mig hem, precis en sån t-shirt jag snackar om, kort men bred. En Guns´N´roses tröja från Från H&M divided, i en sån där perfekt grå nyans.
Tack Mami!
Jag kör nästan alltid på 1 eller 2 storlekar för stort när jag handlar på H&M, dels för att deras storlekar är pytteminismå ( Åtminstone på divided) Och dels för att dom har en tendens till att krympa..
Kommer bli skitsnygg till svart linne, Leggings och boots+ massa halsband!

Man kan också köra den korta t-shirten med Hög midja, då försvinner magen !

Snygga linnen med tryck ( finns i enfärgat också) från JC!
Små söta vår-favboriter från Gina Tricot!







:( jag försökte skicka iväg ett blogg inlägg lite snabbt som var piggt och glatt. Men om sanningen ska fram blir jag alltid cp-deppig när jag har haft besök och dom åkt hem, spec familjen. De påminner mig om hur långt borta dom bor och hur mycket jag saknar dom, och jag börjar alltid undra om det är värt att bo så långt ifrån med tanke på allt man missar? Men samtidigt försöker jag tänka att jag hade aldrig uppskattat min familj så här mycket om jag aldrig flyttat, för det gjorde jag aldrig när jag bodde hemma... Och jag vet att jag inte kommer bo i Halmstad för alltid så när jag väl flyttar hem igen tar jag och Lucas igen alla film kvällar med chipsfrossa och tv-spels marathon med skrik och panik!

Nej här kan jag inte sitta och lipa, nu blir det upp på crosstrainern med hög musik och tankarna på annat! För jag vet att jag blir glad imorn igen! Och imorn ska jag dessutom fixa outfits till modevisningen.. Spännande!

Har precis vinkat hej då till min mamma och lillebror, vi har myst runt i stan, prövat Jens ( på JC såklart) ätit på donkan, letat skor i alla sport affärer som finns, dock utan resultat! Vi var nere på stranden en sväng och gick loss på isflaken, Fikat och bara myst! Och som vanligt går dessa dagarna såå fort! Helst hade jag velat att Lucas stannat hela veckan ( ja du också mamma.. :).  )  Men de är klart att nångång måste dom åka hem:). Och förhoppningsvis åker jag till Småland snart igen, men de är inte samma sak som när dom är här och hälsar på, varför vet jag inte:) snart är det ju Budapest också då blir det familje-mys en hel weekend! Som jag längtar!! 

Det här med statistik...

Jag har kommit på en sak. Man ska sluta bry sig om statistik och läsare på sin blogg. Ju mer jag tänker på det och bryr mig om det, blir det färre läsare, precis som om dom märker av när man försöker för mycket? dom två senaste dagarna har jag inte haft den mest aktivaste bloggen men båda dessa dagarna har jag haft sjukt många fler läsare än vad jag brukar. Vad det beror på? ingen aning, och jag ska inte lägga så mycket tid på det utan bara fortsätta som vanligt, för det verkar vara det som funkar bäst! :)
Före..
Efter!

Skönt att slippa utväxten! det dumma är bara att jag alltid känner mig så jäkla blond när jag är nyfärgad, och jag är ju inte blondare nu än innan jag slingade utväxten, för längderna har vi ju inte rört :) Men om 1 vecka när det har växt ett par milimeter blir det bra igen!

Mitt i all slingning tog Foliet slut, men smarta som jag och lovisa är kläckte vi världens idè med att ta fryspåsar, haha! så jag satt med både folie och fryspåsar i huvudet igår, men det var ganska smidigt ändå, väldigt böjbara, och man såg igenom så man kunde lätt ha koll på slingorna !

Fick precis sms om att Mamma och Lucce var på väg, så nu är det dags att göra sig i ordning och förbereda sig på en mys dag! Tyvärr blir det nog inte så många kort för jag ska lämna in min kamera :/

måndag 21 februari 2011

Marabou mjölkchoklad ( nej inget mörk choklad trams här inte.) och ett glas mjölk, en mysig soffa, två gosiga katter och en alldeles underbar sambo, vem kan ha det bättre än jag?  

Fishes in the sea..


Det här är jag och min syster när vår humor är på Topp!

I Love Ullared

Det blev en kanon träning! Körde järnet på crosstrainern 1 h, och då menade jag verkligen järnet, en skruv trillade till och med av, och den var helt varm haha!
Efter det drog jag igång med olika övningar som jag minns från den gamla hederliga gymnastik-träningen, både hatade och älskade, men jag minns så jäkla vältränad man var då så jag vet att dom verkligen ger grymma resultat.
Nu blir det mys i soffan med Ullared, jag älskar Morgan!
Imorn kommer min lillebror och mamma, har jag sagt de kanske? äsch det skiter jag i, jag kan säga det igen och igen och igen och igen..... :D



Så här såg jag ut idag när jag myste runt med mina Girls på stan. tjejsnack är nog det bästa som finns, och fort går det och mycket viktigt blir sagt haha, och det första vi säger är oftast:" åhh Jag har något riktigt smaskigt att berätta"  " åhh jag med!" " men vem ska börja?"  sen är det igång haha :)  

Efter det åkte jag och Lovisa hem och löjors lite snabbt och mysfikade, det är det vi gör bäst!:) 


Lovisa har precis varit här och lekt frisör med mig, tror håret blev lika bra som vanligt men just nu är det blött så de får bli en före och efter bild när det torkat.
Myser lite med min sudd! Men nu blir det träning, tänkte köra lite extra hårt idag eftersom jag är ledig och har heeela dan på mig ;)

Myser med mina kära fina flickor Elvira och Lovisa! 

söndag 20 februari 2011

Sex and the bathtub

Älskar Söndagar, dom är endast till för att sova länge! ( Sov Btw 14 timmar inatt..) Mysa mycket och bara njuta av sin ledighet!
Så därför tar jag nu datorn med mig in i badet med några avsnitt sex and the city, man tröttnar ju aldrig?


Varför har jag inte ett sånt här badkar?

The last exorcism , Becka levande begravd och Paranormal activity 2

Här är 3 filmer jag nyligen set, den ena värre än den andra, men jag får skylla mig själv, älskar att se skräckfilmer, men jag älskar inte känslar efteråt när jag märker hur rädd jag egentligen blivit, men som sagt, jag får skylla mig själv ;)

"The last exorcism" riktigt obehaglig film, filmar som en dokumentär vilket gör hela filmen mycket mer trovärdig och verklig. Ni som sett "besatt" kommer absolut att gillar den här filmen, mycket obehaglig tjej som spelar i huvudrollen och slutet är ganska oväntat, för mig i alla fall!
Beck - Levande begravd
Måste vara en av dom bästa Beck som gjordts, riktigt obehaglig, dels för att den är svensk men dels för att man sitter på spänn hela filmen igenom!
Och Gunvald är lika bra som alltid, men frågan är om inte " Oskar" slår honom i denna filmen ;)

Paranormal Activity 2
Kan nog vara den värsta film jag nånsin sett. Jag är riktigt känslig för alla filmer som handlar om hemsökta hus och personer. Och fy fan var obehaglig denna är. Den är filmad genom deras övervakningskameror pga att dom haft inbrott i deras hus. Och det gör filmen väldigt verklig. Det som är bäst är att det inte är några special effekter i filmen som gör den overklig utan mest små saker som bygger upp ens rädsla, dörrar som öppnar sig, leksaker som rör sig, m.m. Dessutom sitter 1:an och 2:an ihop på ett bra sätt!
Ni som såg Paranormal Activity 1 kommer inte bli besvikna!

På promenad...

Idag är det helt underbart väder i Halmstad! Jag älskar denna blåa himeln! Och även om det var -5 så kändes det verkligen inte så! Solen värmde riktigt gött, och det var heeelt vindstilla nere vid havet. Som dessutom mest bestod av isblock, men det var faktiskt ganska fint ändå:)
Vi gick en riktig mega runda! hemmifrån oss till östra stranden, strosade runt på stranden ett tag, sen vidare upp bland stugorna och efter det hem igen fast vi industriområdet, och allt detta på en timme så det gick undan, så hej och välkommen skoskavet!
Men himla skönt att komma in och sätta sig i soffan efter en sån runda med rosiga kinder.
Vi går alltid ner vid ronnys och rakt ner bland stugorna, och när man går på den lilla sand-stigen ( alla ni som är på östra stranden på sommarn vet var jag är ) Och när man kommer upp och ser havet så tänker man direkt på sommarn, och hur det ser ut när heela stranden är full med folk och man letar efter en plats att fälla upp brassestolarna, det känns länge tills dess men vem vet, nästa gång jag står där kanske de är i jeansshorts, bikini och flippflopps ;)


Hur ska jag nånsin kunna flytta ifrån havet?