måndag 28 februari 2011

Levis Curve ID




För någon dag sen visade jag att vi jobbar mycket med Levis jeans Curve Id som dom tagit fram för att alla kvinnor ska hitta jeans som passar just deras form. Och det gör dom. Alla jag ber prova dessa jeans blir helt förälskad i dom, dom sitter där dom ska och skär inte in på fel ställen. Kanon helt enkelt!
Så här står det om Jeansen på Levis Hemsida:


"Sedan vi införde Levi's ® Curve ID jeans i augusti 2010, har över en miljon kvinnor hittat sin perfekta passform. Till skillnad från andra denim märken använder i Levi's ® Curve ID linje en unik och anpassad passform. Systemet fokuserar på en kvinnas form och proportioner, inte hennes storlek.


Vårt Levi's ® varumärkes formgivare studerade kropp-skanningar av mer än 60.000 kvinnor för att utveckla anpassade storlekar baserat på skillnaden mellan mätning av en kvinnas höft och säte - desto större skillnad, desto mer kurviga kroppen.



Slight Curve - konstruerad för att fira raka siffror
Slight curve är utformad för att definiera en kvinnas midja, medan förstärker hennes kurvor. Om jeans passar i höfter och lår, men är för trånga i midjan, ska en kvinna prova slight curve.

Demi Curve -
Demi Curve är utformad för att smickra en kvinnas midja, medan utjämning av hennes form. Om jeans brukar passa i midjan, men inte smickra figuren, ska en kvinna prova Demi Curve.


Bold Curve - konstruerad för att hedra äkta kurvor
bold curve är utformad för att sluta tätt runt midjan, utan gapping eller dra. Om jeans passar på höfter och lår, men får skillnaden i ryggen, ska en kvinna prova Bold Curve.

Supreme Curve - utformad för den mest kurviga kvinnan
Supreme Curve är utformat för att sitta lägre i fronten och högre i ryggen för täckning som verkligen förbättrar formen av en kurvig kropp. Om jeans passar in i höfterna men midja är för låg i ryggen, ska en kvinna försöka Högsta Curve

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Släng iväg en Kommentar vettja ;) Glöm inte din egna Bloggadress!