fredag 31 december 2010

Rätt så mysigt att vakna upp av en sån här liten sötnos:) Emma och Peters sheela 

tisdag 28 december 2010

Riktigt dåligt med bloggande nu runt jul. Men det finns som alltid förklaringar. Just nu ligger jag hemma i feber, hosta och förkylning. Men jag kurerar mig med det mesta! Alvedon, Bisolvon, nässpray, te m.m.  Har fullkomligt tappat all smak och luktsinne, äter massa turkisk peber som jag brukar få brännskador i gomen av, men nu känner jag knappt av dom. 
Har dessutom haft fullt upp i jul, åkte till Danmark och firade pappas födelsedag, firade julafton hos farmor och farfar, träffade massa gamla goda vänner på juldan, och allt detta finns det bilder på, så fort jag blir frisk kommer de upp i ett mega-bild-inlägg. Tills dess är de jag, sängen och hitta nemo. 

fredag 24 december 2010

God jul på er alla!! 

onsdag 22 december 2010

tisdag 21 december 2010

Dan före dan före dan före dopparedan.





Dåligt med bloggande dessa dagarna nu. Men jag har haft för mycket att göra för att blogga ;)
Var i småland i helgen och skakade rumpa som aldrig förr. Så jäkla roligt! varför är inte alla helger likadana när alla är samlade och bara har så jädra roligt ihop!
250 pers fick grabbarna ihop, helt sjukt! fler såna fester tack!!
Har massa bilder från kvällen som jag ska lägga över så fort jag kan !
Idag blir det småland igen efter en lång dag kan jag tänka mig, vid 9 ska jag till jobbet med chefen och ha jeans lektion med nicke, grymt va?
sen blir de nog fullt ös medvetslös resten av dagen då alla verkar vänta tills sista dagarna med att köpa klappar ;)
Fixade frillan igår, bort med utväxten, plus lite snygg toning på de, så en aning ljusare är det nu. men de ät ju det jag trivs bäst i ;)
See ya!

söndag 19 december 2010

lördag 18 december 2010

Har ni sett min balla mamma och hennes balla frisyr?! Så jädra snygg!

fredag 17 december 2010

torsdag 16 december 2010

Älskar baksidan på JC kvittona! 

Har precis varit oh hämtat pappas present! Vill egentligen bara fota och visa den, men de förstör nog överraskningen lite, eller vad tror ni?;) nu blir de jobb igen! Mycket att höra innan jul-rean....

Ja ser det snöar!

Eller jag ser rättare sagt ingenting förutom snö. Sjuk snöstorm ute idag! så idag får de banne mig bli bussen.
idag är det 1 vecka kvar till min fars födelsedag och hans överraskning! ska faktiskt hämta ut hans födelsedagspaket idag som ska vara färdig idag. Hoppas du blir riktigt nyfiken nu pappa för jag vet att du läser! ;)

Idag blir det jobb, imorn blir det jobb och sen mys med Lovisa och Issa med lite vin. ( det slutar alltid med mycket vin) Och på lördagen ska jag köra hem till småland och gå på den efterlängtade nissefesten! Och dessutom kommer mina norska favoriter hem och hälsar på!
Nästa vecka blir det jobb mån och tis sen ska jag åter igen hem till småland på tisdag kväll redan, Johan har tyvärr en tråkig begravning att gå på, på onsdag :(
Men sen på torsdag är de då som sagt pappas födelsedag, och dagen efter julafton!
Men det bästa av allt är nog nu, tiden innan när man bara går och längtar, för sen går allt så fort!

Nu ska jag trotsa vädret och ta mig till busshållsplatsen! Den ligger ju ändå ca 50 meter härifrån...

onsdag 15 december 2010

Expo

Idag har det varit full rulle på jobbet, Jenny Och marie från hyllinge har varit och hälsat på oss lite. Jenny lärde upp mig litegrann vad gäller skyltning och exponering m.m
Så jäkla spännande! Tänk vilken skillnad omskyltning kan göra för kunderna ska få upp ögonen för nya plagg? Jag blir såå inspirerad av att få göra lite såna här uppdrag, hänga om lite, fixa med kampanjer, klä och gör dockorna fina.
speciellt dom ytorna som syns utåt, de är ju dom viktigaste ;)
Butiken i JC är lagom stor för mig, tycker det är mycket att ha koll på ändå, men tänk att jobba i en sån här stor butik? Så jäkla häfitgt dock!






Idag har jag fullt upp på jobbet! Håller på att läras upp av Jenny som är expo på JC i hyllinge  ( expo är den person som skyltar om och gör fint i butiken m.m) de ska nämligen jag bli här i Halmstad nu, spännande spännande, berättar mer sen;)

måndag 13 december 2010

Cutthebshit.bloggspot.com

Bytte ju namn på bloggen för ett tag sen, från cutthebshit.blogspot.com till MmHansson.blogspot.com
Tanken var ju att det skulle vara en lättare adress att komma ihåg. Men eftersom google inte hänvisar till denna boggen ( det står bara att det inte finns någon blogg med den adressen) om man skriver in cutthebshit gör ju att det kanske är svårt att hitta bloggen om man missat namnbytet. Gav ju ingen hint om ett namnbyte precis, så jag tänkte jag skulle skriva cutthebshit i titeln så kanske det går att hitta lättare. vad tro ni? Vi testar ;)

Arsenal



Ja eftersom jag då har en Arsenal-älskande-pojkvän så är det fotboll som gäller ikväll. Och jag har ju fått en så fin röd tröja av min käre sambo som jag ska ha vid matcherna så då får man väl ställa upp på de ;) han är inte så mycket att mysa med när de är match så då är det bra att skrållan finns!


Fyndade lite galgar på Ikea i helgen, och passade på att städa och rensa lite i garderoben, egentligen skulle Jag behöva slänga en del också men jag har separations  ångest, tycker också att de är onödigt att slänga fina kläder, bara för att jag tröttnat på dom;)  Skönt att det är städat och fint iaf så man hittar lättare;) 

DC50

Igår pratade jag mitt veckoliga söndagssamtal med min syster. Vanligtvis brukar det handla om vad som hänt i veckan. denna gången handlade det om vad Rebecca gjort i helgen. Så hon pratade och jag lyssnade. Hon hade stressat runt hela helgen för att fixa och dona och ordna och greja, som Ni alla vet är det snart Jul och dagen innan jul fyller också min kära kära Far 50 år. Så denna Julen kommer bli extra mysig! :)
Hon berättade om heeela sin plan inför pappas födelsedag+julen. Hon har verkligen planerat in i minsta detalj:) och allt är så personligt, det passar oss alla!
ett bra exempel är att hon tänkte köpa lite olika julöl och bjuda på men hon vet att jag inte dricker öl så då skulle hon fixa något annat till mig!
Och allt runt omkring pappas födelsedag kommer bli hur bra som helst! Vi fick verkligen tänka i Kill-syfte eller vad man ska kalla de:)
Inte som de året vi gav pappa Titanic i present för att vi själva ville se den. Nej! detta året har vi tänkt på pappa heela vägen. och det är han värd!

Och det är det här jag älskar med julen! Alla tänker på varann och bryr sig lite extra. Varför gör vi inte så resten av året också? fast då kanske inte julen hade blivit lika speciell ;)

"and it's like that and that's the way it is" 

Älskar mina jeans/skinnbrallor! Dagens jeans kanske vore en bra kategori? 

lördag 11 december 2010

Sitter på mosstigen och myser med mor och far i soffan. 

fredag 10 december 2010

Jag har Nästan alltid svart nagellack ( frågan är om jag nånsin kommer sluta använda de)  Men ofta flagnar de fort och det ser väldigt ovårdat ut tycker jag speciellt om man visar
Händerna så
Mycket som jag gör i jobbet.  Så jag frågade om hjälp i affären, som jag har kommit på alltid ger bästa resultat, om det fanns något nagellack som sitter bättre än andra. Hon sa att det som är viktigt är ett topp lack, eller ett s.k fixeringslack. Det Är helt genomskilningt och gör så att lacket sitter där de ska plus att de får extra glans. Så enligt henne kunde man ha vilket lack man ville så länge man körde på ett bra top coat. Och än så länge verkar de fungera bra;)

Har alltid haft lite svårt för hög midja på jeans, tycker att alla andra är skitsnygga i de men jag känner mig som en nörd eller jag vet ute vad. Men lång ben får man ju iaf, inte något jag är bortskämd med ;)

"Är de det här du kallar kärlek" 

Många tjejer där ute kräver blommor och choklad som bekräftelse från sin käraste. Jag köper min egen choklad och har inte spec stort intresse för blommor. Men däremot älskar jag många udda saker, läkerol bland annat.  Jag äter de som godis! Nästan... 
Och det vet johan, så då ger Han mig läkerol. Inte 1, utan 7.
Det är de här jag kallar kärlek. 

Idag fyller världens bästa sambo 28 hela år! Stort grattis till dig min kära:) 

onsdag 8 december 2010

Nu är det träning som gäller, hur mycket jag än hatar crosstrainern så älskar jag känslan efteråt ännu mer;) 

Jul




Just nu sitter jag och tänker på att om 2 veckor är det juletid. Om ungefär 2 veckor åker jag och Johan hem och myser med familjerna i småland! det finns inget bättre än Jul i småland. Och det finns inget mysigare än traditionerna i den hanssonska släkten.
Dessvärre går det över lika fort igen, så de gäller att verkligen njuta ordentligt när det sker :)

Hårfix

Idag fixade jag Elviras hår. Det är alltid roligt att fixa Elvira för det blir allti något nytt och spännande, första gången gjorde vi bal frisyr på henne, andra gången bad hon mig klippa av hennes låååånga hår till en page, efter det gjorde vi massa olika fina ljusa slingor, sen slingade vi olika mörka nyanser, skiiit fint, och däremellan har vi gjort otaliga uppsättningar och stylingar. Idag kom hon med ideén om ganska mörk brun. Och hur snyggt blev det inte??
Jag har lagt fram lite olika recept innan hon dök upp så hon hade lite att välja på ;)
Men det slutade med ( frisörspråk) 5/73 i underhhåret, 6/73 i botten först sen ut på längderna eftersom Elvira hade gamla slingor som skulle suga åt sig färgen snabbt. 5 och 6 i mina färger betyder mellanbrun-ljusbrun, 73 betyder att färgen har en brun nyans med en gnutta guld i.
Det gör inget att man har lite gamla slingor kvar i håret när man helfärgar för det gör bara att håret får lite liv och skiftningar som alltid är snyggt!
Före bilden, lång utväxt och urtvättade slingor.
Efterår, Mustig brun färg!

Ser ni vilken grym glans det blev?

Blev kanonfina skiftningar i överhåret med eftersom där låg gamla slingor. Och alla slingor fick mörkare färg med hjälp av toningen men skiftar ändå i olika nyasner.

James Blunt - Goodbye My Lover [OFFICIAL VIDEO]



Top 11 at 11 år 2005 på Mtv Just nu.
Hade nästan glömt denna låten. Med Misha Barton dessutom!
Helt fantastiskt bra är den ju!

Bloggar

Sitter här och funderar lite. Att blogga med blogspot som jag gör innebär att man har tillgång till grym statistik vad gäller bloggen, jag kan tex se hur många som har varit inne och hur många gånger dom är inne. Men jag kan inte se vilka de är som är inne. Jag kan också se hur folk har kommit in på min blogg, om dom bara skrivit in adressen eller om dom har googlat mitt namn för att komma in osv. Jag kan också se vilka inlägg som är populärast.
Men det jag tycker är mest intressant är att se statistiken över hur många besökare det är inne, och hur mycket den kurvan går upp och ner, När den går upp fattar jag egentligen inte varför, men när den går ner fattar jag ännu mindre, Jag tycker jag bloggar ganska jämnt och då borde väl besökskurvan vara jämn?
Men hur gör man för att den ska stiga? jag själv älskar bloggar med mycket bilder, läser nästan aldrig texten, så om jag hade läst denna bloggen hade jag rullat förbi detta inlägget.
Men alla är ju inte som jag ;)
Men hur ska man veta vad folk gillar att läsa om då? jag ser verkligen inget mönster. Man måste kanske inrikta sig på en kategori? kläder, mode, frisörvärlden, eller liknande.
Men jag har bestämt för att min blogg ska handla om mig och min vardag, vilken visserligen innefattar alla tre nämnda ;) Men det ska inte heller vara en blogg med enbart bilder på personen i varenda j*vla inlägg, de är det tråkigaste jag vet, man måste ju visa bilder på de man skriver om också?
Jag är också en sån person som inte gillar att berätta för folk att jag faktiskt bloggar, många av mina vänner har nog aldrig sett den här bloggen, och varje gång jag skriver min adress på face tex, skämms jag nästan och ångrar mig lite. Varför? om jag nu vill se kurvan stiga.


Men det som gör att en bloggare får besökare är väl att man skriver intressanta inlägg? Och jag är bäst på att komma på bra inlägg när jag är lååångt ifrån både dator och mobil, eller när jag precis ska sova. Och då brukar dom låta riktigt bra i huvudet, och jag försöker att komma ihåg hela inlägget till dagen efter, men dagen efter har jag ju såklart glömt bort allt, så tänk er att detta inlägget egentligen är dubbelt så bra.
Jag förstår ju också att familj och vänner, precis som jag, läser bloggar för att man känner personen och vill ha lite koll på vad som händer i den personens liv. Men hur får man de andra att läsa ens blogg? och varför vill man egentligen att så man ska läsa ens blogg och ha koll på hela ens vardag? Bra med frågor, dåligt med svar.

påmind av skatteverket


( ja jag är nyvaken )

Dolt nummer ringer. Ulla svarar och säger att hon är från skatteverket, Hon ringer och bekräftar att mitt företag nu ligger vilande. Ulla vill inget ont, bara infomera. Men ändå gör det mig ledsen och påmind om mitt söta lilla underbara företag som jag kämpade med i över ett år. Man blir både förbannad och ledsen när man tänker på de. Men som sagt! Det ligger vilande, en vacker dag ska jag ta upp de igen, och den vackra dagen är banne mig inte lågnt borta kan jag lova! Det är sånt här som gör att man blir peppad till att fortsätta kämpa tror jag. Vill man verkligen något så kan man banne mig göra de!

Är Ledig idag, så då passar jag på att fixa söta elviras hår, har redan funderat ut 5 olika recept haha, men får låta henne själv välja kanske ;) de kliar rätt så bra i fingrarna nu, vill bara klippa klippa klippa!
ska ta före och efter bilder sen tänkte jag ;) Extreme hair makeover!

Så fucking nice! Jag diggar stora ringar stenhårt, behöver man inte ha så många:) 

måndag 6 december 2010

JC Blogg



Så här kommer våran att bli om JC får bestämma!
Spännande!
Men man blir lite orolig när dom skriver
att jeansen kommer vara bootcut, kommer vi klara att ta oss ur vår stuprörs sekt?
Ur senaste blogginlägget:

Hos JC kommer våren med besked. Såklart. På pressvisningen såg vi hur armystilen möter klassisk amerikansk workwear och matchas med slitna jeanstyger. En skön vintagekänsla återskapas i materialen där mjukt tvättad bomull och jersey samsas med denim. Siluetten är modern, rak och ledig med volym. Jeansen kommer i raka, smala, bootcut- och utsvängda modeller och tvättarna är solblekta, klassikt mellanblå, mörkblå och svarta. Jeansskjortor och klassiska jeansjackor kommer finnas på både kill- och tjejsidan så det blir enkelt att haka på trenden att gå klädd i denim från topp till tå. Om man inte längtade till våren innan, så gör man det definitivt nu!

Hade  precis Elvis och hennes lillebror Hampus på lite besök, klippte en väldigt långhårig Hampus :) satte en stol framför Tvn där hockey var i full gång, så han satt väldigt tyst och snällt haha:) man kan nästan tro att dom är tvillingar, men de skiljer ett år på dom:) nästan exakt till och med om jag förstod de rätt, så Hampus kanske stannade kvar lite extra och blev försenad ett år ;) på onsdag kommer Elvira igen och då ska vi göra henne till stans snyggaste! Ingen svår uppgift med andra ord;)