onsdag 8 december 2010

Hårfix

Idag fixade jag Elviras hår. Det är alltid roligt att fixa Elvira för det blir allti något nytt och spännande, första gången gjorde vi bal frisyr på henne, andra gången bad hon mig klippa av hennes låååånga hår till en page, efter det gjorde vi massa olika fina ljusa slingor, sen slingade vi olika mörka nyanser, skiiit fint, och däremellan har vi gjort otaliga uppsättningar och stylingar. Idag kom hon med ideén om ganska mörk brun. Och hur snyggt blev det inte??
Jag har lagt fram lite olika recept innan hon dök upp så hon hade lite att välja på ;)
Men det slutade med ( frisörspråk) 5/73 i underhhåret, 6/73 i botten först sen ut på längderna eftersom Elvira hade gamla slingor som skulle suga åt sig färgen snabbt. 5 och 6 i mina färger betyder mellanbrun-ljusbrun, 73 betyder att färgen har en brun nyans med en gnutta guld i.
Det gör inget att man har lite gamla slingor kvar i håret när man helfärgar för det gör bara att håret får lite liv och skiftningar som alltid är snyggt!
Före bilden, lång utväxt och urtvättade slingor.
Efterår, Mustig brun färg!

Ser ni vilken grym glans det blev?

Blev kanonfina skiftningar i överhåret med eftersom där låg gamla slingor. Och alla slingor fick mörkare färg med hjälp av toningen men skiftar ändå i olika nyasner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Släng iväg en Kommentar vettja ;) Glöm inte din egna Bloggadress!