onsdag 30 september 2009

Salong Monica

Igår var jag lite halvledig, så jag stack till "salong Monica" inte den som ligger i älmhult då;) haha utan den Monica som bor här i Halmstad.
Hon gjorde mina fula fula naglar fina:D Men dom blev inte speciellt längre för då kan jag inte klippa, utan mest finare och starkare, lite diamanter på ring-fingret och en fin blomma på tummarna. Kanon Fint=)
Vi satt också och drömde oss bort genom att planera att öppna en salong. Inte så långt borta som man kanske kan tro;)



Fint som attans:D

Johan Nilsson

Du är inte bara min Pojkvän, Sambo, Fästman, älskade du är också min bäste vän.
Och jag är glad att ha dig när jag har skitdagar som igår när inte allt känns som färgglatt och lyckligt. Då är du så bra! du får mig alltid att skratta igen.
Jag Äskar Dig

(Bild från volbeat konserten på sweden rock, Därav skriken;) )

måndag 28 september 2009

Vuxenpoäng

Idag gjorde jag min första insättning på banken till mitt företagskonto, plus att vårat kontor/gästrum princip är färdigt nu, så där har jag suttit vid mitt lilla kontor och bokfört min lilla firma, samt organiserat kvitto hela eftermiddagen och räknat ut momsresultat. Fan vad jag är vuxen!


På tal om Pengar, En sådan här fin kofta investerade jag i idag, fast en ljusgrå;) jag menar varför ska höstens fäger bara gå i mörka toner?
Tre dar i rad nu har folk kommit fram till mig och frågat vad jag köpt mina skor/kläder, men man får väl ta de som en komplimang, men idag blev jag lite fundersam när jag bar mina nya nit-boots och en 100-år gammal tant kommer fram och frågar vart jag köpt dom för hon letar efter sådana, haha hur jäkla ballt är inte de då?;)

Bröstrostar

Du, Vi, oss, Tåg, Spårvagnar, böstrostar, choklad - Det är de jag saknar mest just nu!

Fuck Blondinbella, Mer Storstadspojken till folket!


Jag måste faktiskt ta och lyfta fram den här killen.
Både känd som storstadspojken, men också som blondinbellas boyfriend.
Han är grymt ärlig och skriver precis vad han vill, både om kändisar, blondinbella och om sig själv, han blandar ironi med allvar och man vet inte riktigt när han faktiskt menar allvar och när han skämtar. men att läsa om små smaskigheter, och hur han driver fullständigt med kändisvärlden, bla bella och andra kändisar är mer än roligt! Men det bästa är när han gör narr av den typiska blogg-stilen, tex när han lägger upp "dagens outfit" eller tar femton kort på sin matlagning när han vet att egentligen ingen bryr sig ett skit.
Och när han till exempel är Rå ärlig och säger (jag citerar) :


"Igår var vi på Anna Ankas fest på Café Opera. Det var en tragisk tillställning. Gamla Robinsondeltagare som skuttade runt och ganska glest med människor. Jag har inget som helst intresse av att gå på så kallade kändisfester. Jag kräks mentalt av det, man kan fråga sig vad jag över huvud taget gjorde där. Festen gav mig lite ångest, i taxin på väg därifrån höll jag tummarna att vi skulle frontalkrocka med en lastbil.
Vi hamnade Collage, där var det trevligt men flera i vårt sällskap var bloggtjejer så jag höll på att få ett epeleptiskt anfall av alla fotoblixtar. Det var den kvällen"
En grymt bra blogg som egentligen är allt annat än en typisk blogg
Mer såna bloggar tack!
Ta en titt för fan!

http://www.storstadspojken.se/





Blir nog älmhult på söndag förresten, Lillebrorsan blir ju 15 hela år, de är läskigt!

söndag 27 september 2009

Spöhelvetet

http://evaharidetorka.blogg.se/2009/september/var-fan-tog-spoet-vagen.html?_tmp=0da7bf9fde87ebd20c5985fc8ce1747c6708a73c


Jag skulle mer än gärna gå igenom Evas bild-arkiv... tror där finns endel godbitar på oss alla:D
Haha;)
Tack för inlägget söta du!

The Hills

Ni missar väl inte The Hills Weekend Break?
Eftersom den nya säsongen börjar nu så kör dom hela förra säsongen så att man kan få litekoll;)
Jag är totalt nernördad i denna serie, inte bara för att de är så mycket drama utan för att få lite inspiration, kläderna, utseendet och stilen är så mycket annorlunda over there.



lördag 26 september 2009

Jag är en Cowboy...

Titta vilka fina presenter jag fick av Johan;)
Jag är som Anna Anka, jag går att köpas



Familjedag

idag var familjen på besök, kanonmys;)
De blev fika och present öppning hemma hos mig och sen gick vi på stan, åt bland annat på yoss, mysigt som tusan;)
Sen blev det flygstaden.
Fick massa fina saker från mamma pappa lucas och morfar, från, ikea, plus saker till mitt kära kära badkar;)
Så nu ska jag inreda tredje rummet till ett kontor, och kanske fixa en bäddsoffa eller liknande ifall man får lite besök:D
Tar kort på de när det är färdig fixat;)



snygg brorsan..



blondettisch

Jag har gått och blivit blondette, vad tyckes?




25 september

Hade en mysig födelsedag hela dagen oc på kvällen intog jag och JOhan verona.
På Menyn stod det:

Förrätt - Vitlöksbröd m dipp

Varmrätt - cheddarfylld och baconinlindad kycklingfile med kantarellstuvning och råstekt potatis.

efterrätt - hemmagjord vaniljglass med varm chokladsås och grädde , hallonsorbe med vit choklad

sedan beställde jag också in en karaff med ett vin som hette san valentino, himmelskt gott=) johan tog såklart öl;)

rääääätt så gott;)






Kommentarer

efter att ha hört från sis och mamma att det itne går att kommentera min blogg så har jag pillat lite på inställningarna så vi gör ett nytt försök;)

fredag 25 september 2009

vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag?
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
föööööööööööööööööööööööööööööööööööööör
det är ingen vanlig dag för det är MATILDAS födelsedag Hurra hurraa hurraa :D:D:D:D

Tänk att man blir som ett barn igen så fort man fyller år, eller jag blir iaf!
Har redan fått en massa sms, från Markus, Marcus, Emil, Johanna, andreas och massa andra, dessutom ringde familjen och mamma körde kör-slaget i telefonen och sjöng jag må hon leva, tror lucas skulle agera bas....

Idag ska bli en bra dag har jag bestämt, en riktigt Matilda dag ;D;D;D

Extra grattis till Mikael snyggast persbrandt, Will Smith Catrine zeta Jones, och glasblåsarn såklart;)





torsdag 24 september 2009

Are you ready for the time of your life?

slutade halv 6 idag, var hemma lite efter sju.
Inte en jätte bra en och en halv timme kan jag lova,
först fick jag vända och gå tillbaka till salongern x2, glömde en massa saker.
sen kom ja på att ja inte pallar att laga mat. då går jag inom idas och beställer en pasta som tar dem ca 45 minuter att göra. hallå!
sen kom jag på att toaletthelvetespappret är slut, så de blir att vända till närmaste affär, toapapper är ganska viktigt.
eftersom jag har två påsar med mat i, en stor låda med schampoo osv på paket hållaren, en väska på ryggen och en låda mat i handen blev de lite svårt att cykla, men jag försöka packa på allt i cyklen så mkt som jag kunde, vad händer då jo alla sås i pastan rinner ut i påsen, som det av någon jävla anledning är hål i!
jag vänder mig om och ser ett litet såsspår a la hans och greta style efter mig.
suck som fan.
sen går jag till slut hem, när jag kommer hem tappar jag allt och spiller överallt. en riktigt sån jävla dag där allt jävlas med en, tror min mamma kommer känna igen sig lite;)
och när jag sätter mig ner och skriver detta trycker jag på något jävla vis en ngn knappjävel som raderar hela inlägget, vad är felet!??

De ända jag kan göra när sådant här händer är att plugga in lurarna och köra hårdrock på högsta, det hjälper ALLTID. det tar ca 4 sekunder så börjar min andning bli lugn och jag få ro som om jag hade legat i graven.

favoriter just idag är såklart slipknot, men spec deras senaste skiva, med bland annat, dead memories all hope is gone, children of burning time, vendetta, psychosocial mm.
Devil driver är också ett band jag börjar lyssna mer och mer på, kan beror på att johan mer eller mindre tvingar ig;) sen så klart Pantera - cemetery gates. ni som inte gillar hård rock, lyssna på den, och ni kommer att ändra er, dvs om ni har något sinne för musik överhuvudtaget.








Det enda som är positivt med idag är att det är dan före min födelsedag och då jävlar ska det firas! nej men jag och johan intar väl någon restaurang någonstans sen kommer la familia på lördag, de är nicebajs.

Idag träffade jag dessutom Natahalie som jag inte sett på evigheter, jätte roligt att se henne, dessutom är hon stor som ett hus, hon var så rund och fin:D En liten Tindra ligger där inne och växer så det knakar:D

Ha de bra!

onsdag 23 september 2009

23:e sept.


Grattis Hanna på födelsedagen!! hoppas du får en kanondag;)
Rätt komiskt att hanna och jag (johans lillasyster) låg på BB samtidigt och att våra mammor låg och pratade på samma sjukhus för exakt 21 år sedan och sedan ca 17 år senare träffade jag mammas BB-grannes son och blev stört kär, och är dessutom fortfarande, världen är allt bra liten;)

Idag är också en lite sorglig dag, de är nämligen 1 år sen Ozzy dog, men de känns som om de längre tid sen han dog, men de är nog bara för att jag saknar honom så mkt=) R.I.P Ozzy!
Men som tur är har jag ju sudden och skrållan som förgyller min dag ( kolla mobilbloggen)

Har tänkt på hur glad jag är varje gång mätarn på antalet besökare stiger, blir himla glad när jag märker att folk faktiskt läser min blogg, man glömmer lätt bort de ibland=) men det konstiga är att jag aldrig får några kommentarer, så antingen vill ingen kommenter, fine, eller så är det fel på kommentar-inställningarna eller så kanske räknaren lurar skiten ur mig, haha för det känns konstigt att över 500 har kollat min blogg men ingen kommentar?

tisdag 22 september 2009

Blondette




Funderar på att bli blondette, vad tror ni? just nu känner jag mig ganska fejk;)(Blondette= preeeeciis mitt emellen blond och brunett, typ )

söndag 20 september 2009

Bubbelibubb





Kinapuffar, badsalt, badkulor, pringles och ansiktsmask, nu hoppar jag ner i plurret!

Sen levde dom lyckliga i alla sina dar





Om nu inte Henke lurar skiten i alla på fejjan och om han nu är seriös när han skriver att han ska gifta sig så vill jag bara skicka världens fetaste kram till Henke och Aida långt borta i ryssland! Grattis som tusan!!!



Mys med Johan, nu drar han till Hockeyn och jag ska ha egen tid. Bada bubbel och äta gott.

Första veckan




Då har första jobbveckan gått, och det har gått riktigt bra. har dock inte haft mer än 2-3 kunder/dag och så var jag sjuk i tisdags, men som mina chef sa så kan man ju inte begära att folk ska veta vem jag är när jag inte har gjort reklam för mig. Men alla som har klippt sig hos mig verkar har varit nöjda och har faktiskt tagit mitt visitkort så jag hoppas på att dom kommer tillbaka.
Ringde Morris häromdagen och satt och lyssnade på när han försökte prata småländska, gick sådär. Men färgerna är iaf på väg och jag längtar tills jag får börja göra i ordning mitt egna färgskåp:D
Hade möte med banken och det gick exakt som det skulle, har öppnat företagskonto med företagskredit mm. detta är så spännande!
Lunchade med Moni i fredags med, vi börjar så smått planera salongsöppning, ska bra se till att Natahlie flyttar hit också;)

denna vecka hoppas jag går lika bra som förra, om inte bättre, de är ju min födelsedag på fredag nämligen :D:D:D

Sista dagen!

Här kommer lite bilder från sista dagen i skolan när mia, som egentligen var ledig, kom med sin son rasmus och skulle säga hej då och lycka till. fick världens coolaste pennskrin med allt som ett pennskrin ska innehålla plus att allt hade döskallemotiv på sig, jag är nämligen besatt av döskallar på kläder, smycken accesoarer, allt.
sen fick ja en kanon fin mugg också "The Boss" eftersom jag nu är egen företagare så är jag också min egna chef;)
sen tror jag nog att jag har varit lite bossig på skolan så lite internskämt ingick nog också=)
dom mega stora blommorna fick jag av Lina, jag ljuger inte när jag säger att dom var ca 120 cm långa.
Kan man vara sötare än Mias son rasmus? tror jag fick 4 pussar av honom innan dom skulle gå, så nu är vi tillsammans och jag ser fram emot Mia som min nya svärmor.






lördag 19 september 2009

Du och jag Johan:D
Som ni märker är de mycket gämla bilder nu, men hur roligt är det inte att kolla igenom gamla foton=)






Ozzy Osbourne

Hittade lite bilder på Fina fin Ozzy
Och världens sötaste skrållan när hon var liten=)