torsdag 30 september 2010

Lova


Min kamera är grym, Den kan ta bilder så att man kan titta både fram och till sidan ;)

idag är de mooooooodevisning! Då ska det tas bilder kan jag lova ;)

tisdag 28 september 2010

Just nu är de fullt upp på jobbet, på torsdag har vi nämligen modevisning på salongen med våra nya klädesmärken Flamenco och Andersen and Louth dessutom ska modellerna ha skor från DNA. De blir mingel, bål och tilltugg som västergök får stå för. Dessutom kommer Fredrik Gevalli från Plastic Art Surgery och pratar lite om botoxaprutor och operationer bland annat. Och såklart kommer zvision  vara där och filma allt! Vi frisörer kommer styla varsin modell som kommer gå en lite annorlunda catwalk, dom ska nämligen gå ner från trappan på högsta våningen ner till salongen. Kommer bli grymt!  Hoppas på en fantastik kväll med många nya ansikten!:) 

söndag 26 september 2010

Nikon Coolpix




Denna röda skönhet ligger nu i mina händer.
En Nikon Coolpix som tar grymma bilder!
Tack familjen!

Tacokväll

3 killar i köket?
3 tjejer sittandes vid bordet..?
En syn man inte Serofta ;)
Igår kväll åkte jag och Lovisen ut till Edwin som bor en bit utanför Tylösand. Mysigare kan man nog knappast bo, mitt ute i skogen men ändå gångväg till stranden
Vi körde på tacokväll, Jag, Lovisa, Frida, edwin, Jens, Vlad, och två nyfunna vänner Kristoffer och Josef.
Blev en lugn men himla Mysig kväll, så som det ska vara!



25 september

Igår var de då min födelsedag och det firades kan ni tro!
Fick massa fina presenter och massa fina gratulationer, antingen är jag inte van vid att blir firad via facebook eller så var de ovanligt många som grattade mig igår, hur som helst så kände jag mig himla uppmärksamad och blev nästan rörd :)
Rebecca kom på fredagkvällen och vi myste på med tappas och film :)
Mamma, Pappa och Morfar kom hit en sväng på lördagen och firade med god mat och promenad på stan. saknade dock Lillebror:)
Men jag Fick en gryyyyyymt fin kamera som jag kommer ha med mig överallt. För de är verkligen något jag saknat sen min gamla gick sönder, att ta bilder på allt man gör som man sen kan se tillbaka på :)


Alla fina presenter uppradade,
Den stora korgen med hela 5 (!) popcorn kom från min Kära Johanna. I korgen fanns ett kort som tyvärr inte är lämpat för en blogg, men himla fint var de!
Fick den stora fina lyktan av Emilia på jobbet, och dom små söta från Lovisa allt kommer från Fröken Kreativ!
Passar perfekt i mitt Tv-rum

Fick en massa fina bubbelsaker från Yves Rocher från Sis, dom kommer användas flitigt i höst må ni tro :)



Malaysian coconut mmm... :)


Åter igen Tusen tack!

lördag 25 september 2010

Vad är de för en dag? Är de en vanlig dag? Nej för de är min fucking födelsedag! ;)

fredag 24 september 2010

24 september 2010

24 september 2010 får mig att tänka på 24 september 2005. Senaste gången jag var i Turkiet. Fattar ni att det var 5 år sen?? Då fyllde jag 17 år och imorn fyller jag den viktiga åldern 22.

Jag minns att vi firade min födelsedag på restaurangen där vi åt varenda dag! jag åt säkerligen Omelett naturell eller Ost pizza som inte var störra än 10 cm i diametern men! säkert också 10 cm i tjockleken. Och Abba spelades med dancning queen. Och jag fick in en mega mega tårta som syntes på mega notan :) Men det var så underbart! snart hoppas jag på Turkiet igen!

Titta på lilla LucLuc! lilla pluttinuttisnuttsnutt så liten han var! I rosa LacostePiké dessutom! ;)
De var på den tiden han fortfarande ville "leka" :)

På den här bilden ser vi inte speciellt bruna, men jag kan lova er att i turkiet blir man allt annat än vit, spec syrran, hon blev svart... på den här tiden hängde också tvättbrädan med till stranden!

onsdag 22 september 2010

onsdag 15 september 2010

Varför ska dom bästa dagarna ta slut så fort? Idag var mor min och hälsade på med "moster" Annelie:) vi myste runt på stan och hälsade på på salongen och vips var klockan för mycket och dom var tvunga att styra bilen mot Älmhult . Så nu är de bara att köra nedräkning till nästa lördag och min födelsedag! För så kommer hela min familj plus morfar <3   

tisdag 14 september 2010

Så här bli de när man låter två barn bestämma själva vilken färg oxh hur många olika dom ska ha. " jag ska ha en blå tuppkam med grönt på ena sidan och oranget på andra och sen glitter på"  " och jag ska ha tre hjärtan, ett lila/gult ett rosa/guldigt och ett röd/rosa och alla ska ha glitter över". Jag är för snäll helt enkelt. 

måndag 13 september 2010

Hur kommer det sig att så fort man blir tvungen att prata engelska blir man helt Stum? Jag tycker själv att jag kan Väldigt mycket engelska och förstår det mesta. Men när de gäller att prata oförberett 
Tar de stopp. Idag hade jag och Annica ett möte med en fotograf som bara pratade engelska.. Han, och "Mike fotograf" i halmstad och Vi ska göra en fotografering där jag och Annica ska styla och sminka modellerna, de blir till en katalog som kommer synas lite här och var med sammarbete med koola anna, Monki och ed Hardy bland annat, blir grymt roligt! Dessutom ska vi fixa håret på två egna modeller för att passa på att göra lite reklam för oss själv
Som frisörer :) 

Precis varit ute och gått en mega runda. Himla skönt väder ute och allt. Gick faktiskt ända ner till östra stranden och de var de värt! Även om de inte är sommar är de alltid lika fint på östra stranden. Kanon mysigt helt enkelt. Men stugområdena är en annan femma, där är de så dött att man nästan blir rädd. Inte en människa i en enda stuga. Känns som alla bara övergivit allt:) men de dröjer inte länge till här är proppfullt med folk igen:) 

söndag 12 september 2010

Fick precis höra att älsklingslovisa klarade sitt gesällbrev!!!! Ni som inte är frisörer Eller känner en frisörer fattar nog inte vilken prestige detta är! Hur oerhört svårt detta förbannade prov är, men hon fixade de banne mig! Stort grattis till bara dig hjärtat!

Igår var jag och johan ute i åled som ligger tio minuter utanför Halmstad, ni undrar säkert  vad fasiken jag gjorde där, de är nämligen så att dom har en gigantiskt fiskaffär där, levande fiskar alltså. Dom har bland annat såna här feta rockor som kan bli 50'cm i diameter...!!! En vacker dag ska jag köpa en sån, så jävla ball. Dom hade två stycken i ett mega akvarie tillsammans med en Karp. Skit fint. Jag berömde ägarna för alla deras fina akvarie ( ca 150 st) då svarade hon ja de är ju lite glest här nu men vi har ju 180 akvarie till i källarn med rockor.... Så kom tillbaka om några veckor så kommer här vara ännu mer.
De är något spec med akvarie. Jag blir ca 10 år igen som när man sprang ner till fiskaffären hemma i Älmhult och gick runt länge länge och glodde på fiskar. Undrar hur många fiskar/grodor/salamandrar jag ägt i mina dar? 
Jag  kan sitta framför glaset och bara stirra rakt in huuur länge som helst. De är fridfullt på något sätt:) 

torsdag 9 september 2010

Mycket lugn dag idag, känns som jag sprungit mer på stan idag än varit på jobbet, inte okej:) bytt kläder, köpt mat, postat paket mm. Imorn är de banne mig fredag igen, hur fort kan en vecka gå? Igår hade vi premiär för våra VÅGA smycken, det blev en succé med massvis av folk som minglade, pimplade bål, köpte smycken och kläder. Hur mysigt som helst, i helgen blir de massor med hockey, tänk vad rik jag hade varit om jag fått lön för varje match jag sitter och hejar på?  
Idag fick jag ett litet meddelande av en gammal kär vän jag inte sett på länge nämligen Rebecca Nergård! Hur underbart är de inte med vänner som beter sig precis likadant mot en nu som för 5 år sen fast man inte hörs och ses lika ofta längre? Vi träffades första gången när vi spelade fotboll tillsammans, sen dess har vi varit gabbar och kört internskämt efter internskämt. Underbart! 

tisdag 7 september 2010

De är banne mig inte alla som kan göra så här fina smörknivar, men farfar han kan han! 

Ännu en underbar dag på jobbet väntar med strålande solsken! Typiskt Halmstad;) 

måndag 6 september 2010

Världens bästa farmor fyllde år för inte så länge sen, 70 till och med! Så i lördags åkte vi hem till Småland jag och johan. Först kollade vi lite damfotboll, sjuuukt vad sugen man blir på att spela igen, lite lång pendling dock;) på kvällen samlades hela släkten Hansson och överraskade farmor med grill och fest! Hur roligt som helst, men så blir de när man har en rolig släkt;)

Har precis kommit hem efter en timmes massage. Sjukt vad skönt de kan vara och sjukt vad ont de kan göra?! Men de behövdes kan jag lova, har knutor över hela ryggen. Men så blir de när man fönar hela dagarna:)  

lördag 4 september 2010

Om man tänker efter riktigt nog. Om man liksom stannar upp och tänker efter. Vad livet kan ändras fort, och man märker inte ens de 
För nästan exakt ett år sen gick jag ut Göteborgs frisörskola med massa ny kunskap, massa nya underbara vänner,
Stor kärlek till Göteborg och med tårar i halsen, de var en underbar tid och jag saknar er varenda dag. Nästa steg blev att jag startade mitt egna företag. Och de är nog inte för än nu jag inser hur jävla vågat de var och hur stolt jag faktiskt ska vara över att företaget gick med plus första året och att de går bättre för varenda dag. De är inte många företag som går plus första året kan jag lova. Och att lära sig bokföring alldeless själv är banne mig inte lätt heller, no cred till Skatteverket för dom är verkligen sämst på att hjälpa nyföretagare. 
Den första salongen jag började på var kanske inte vad jag trodde när jag började där men jag kämpade vidare och kunder kom tillbaka så de borde tyda på att man gör något rätt. Men efter att ha kämpat nog och till slut fått erbjudande om att börja på en salong som enligt beskrivning i annons skulle bli " en av Nordens mest modernaste och ledande salonger" så tvekade jag inte en sekund. Månaderna gick och den 14 juni klev jag in på min första dag på Nudh. Jag kan lova er att de är en frisörs dröm att jobba på en salong som erbjuder allt en kund kan önska, plus lite till. Allt var nytt och fräscht och man kände sig genast hemma. Inte så konstigt, att jobba med dom jag jobbar med gör hela jobbet såå enkelt, hela dagarna bara flyter på. Åsa som äger salongen och som gör allt varje dag för att vi alla ska ha de så  bra som möjligt, Jennifer som är den mesta drivna och inspirerande människa jag nånsin träffat. Emilia är en klass för sig de finns ingen som du. Jessica är min Halmstad mamma, min mamma sita! Lovisa är min andra hälft, kärlek vid första ögonkastet, Annica har jag känt i bara några veckor men de finns ingen som kan få en att skratta som hon i alla dess möjliga tillfällen.  
Vi kör modevisningar tillsammans, vi stylar och fotograferar, vi färgar och klipper.  Jag älskar mitt jobb! Och gör man de tror jag allt runt omkring en blir så underbart, jag har träffat så många nya människor, jag trivs så fruktansvärt bra i Halmstad och tillsammans med min Johan, nu har vi bott i Halmstad i 3 år, varit förlovade i 2.5 och många fler lär de bli.  Tänk vad livet ändras fort va? Och nu sitter jag i bilen igen på väg hem till Älmhult för de är en sak som Alltid kommer vara dessamma, jag kommer alltid återvända till Älmhult och min kär familj och vänner!

fredag 3 september 2010

Underbara låt. live dessutom, kan de bli bättre ? 

Jag och Lova kör stenhårt på Nudlar och hockey. Sannarpshallen, nu är jag här igen.

VÅGA!  Mina nya fina fina VÅGA smycken har äntligen kommit. Älskar silversmycken. dessutom får vi in dom till salongen inom kort, tillsammans med Uno de 50 Såklart;) och snart kommer nya klädmärket också, sååå spännande!

Hösten är här, trots ganska okej väder så är faktiskt hösten här ( Och snart fyller jag år dessutom, glöm inte de!;) ) och så är de stickat overaizeigt och gosigt som gäller! Sjal är ju också ett jäkla måste!