torsdag 30 juni 2011

Kör på
Mina höga egentillverkade shorts idag igen:) det är ju sååå varmt!

onsdag 29 juni 2011

Satt och gnällde över hur otränad jag är nu förtiden. Gnällde så mycket att jag hörde mig själv. Och jag var jobbig. Så jag ställde mig på cykeln så här klockan 9 på kvällen. Blev dock bara 30 min. Men bättre än inget! Vill verkligen få in nån träningsrutin...

Snart är ni miiiiina! Mohahaha:)

Jag idag! Linne från London, syrran. Höga shorts, avklippta crocker jeans:) 

Sommriga flätor!




På sommarn ska man ha flätor i sitt hår!
Idag blev det flätor som också funkar som hårband :)
en utåtbakad som jag sedan drar ut för en lite mindre uppsättnings-känsla.

Tyckte min syster skulle få bara lite extra fin i håret på
Midsommar så jag flätade håret bakåt
Och fäste upp i loops och sen lire blommor på det:) 

måndag 27 juni 2011

Hittade en ny foto-app! Kalas fina kort blir de! Old pro tror jag den hette:)

Då sitter man än en gång på väg hem från Småland. Johan upptäckte nämligen igår att han glömt nycklarna. Vilket kan vara bra att ha när där både finns lägenhet, bil och jobbnycklar i samma knippe. Men man lär sig av sina misstag!
Vi åkte inom Ikea rean och jag fyndade en klädställning. Ta sönder den om du kan Sudden! Sen åt vi lite med, eller ja Johan åt mycket. Mega köttbullstalrik på 20 köttbullar! 
Imorn är jag ledig igen och då ska de bli sol har jag hört!? Hoppas! 
Ha en bra kväll alla! 

lördag 25 juni 2011

Hoppas ni haft en underbar midsommar allihop!  Det har iaf jag! Riktigt bra faktiskt :) Och hoppas ni inte gett upp hoppet helt om min blogg, har så mycket annat roligt för mig!:) men imorn blir det Strawtown igen! Och då blir det såklart blogg igen! 

fredag 24 juni 2011

Igår fick vi så här god
Mat av sis
Min! Mozzarella och tamt fylld fläskfilé på en bädd av paprika, lök och championer. Stekta nypotatis och rödvinssky till det. Åhhhhhhh så gott de var! :D

torsdag 23 juni 2011

Idag har jag varit ledig och vad gör jag då? Jo
Lunchmyser med min kära kollega Johanna!:) vi åt på Bar mezzo som fanimig har stans godaste lunch. Käkade kycklingfilé med stekt potatis, rödvinssky och aioli. Sjukt gott! Nu ska jag hem till Småland och fira midsommar! Ska bli jätteroligt!:)

onsdag 22 juni 2011

Första gången i mitt
Liv jag dricker energidryck. Och nej jag brukar inte dricka redbull heller. Mår så konstigt idag, mår illa,ont i magen, och dödstrött. Så de fick bli nån form av energi. Och det konstiga är att Johanna är likadan, vad kan de vara?

tisdag 21 juni 2011

Bloglös dag..

...nästan:)
Men idag har inte hänt mycket! Jobbat och jobbat och jobbat. Inte så lite heller. Hängt om hela butiken och märkt om. Satan vilken rea vi har nu!!
Fick dessutom ett roligt brev! Nämligen från Skatteverket! För någon vecka sen fick jag förseningsavgift på en sak till företaget som jag skickat för lääääängesen. Och när jag ringde upp sa dom bara " ska du överklaga får du göra de skriftligt" sen la dom på. Och jag skrev ett långt argt brev. Och idag fick jag ett svar " beslut om överklagning, Skatteverket beslutar: att befria från förseningsavgift"
Så jäkla gött! Bara man inte ger sig så löser sig de Mesta;)

måndag 20 juni 2011

Det här spelet fick jag av Joban idag! Ett spel där death jr och pandora ska klara massa banor! Dom ska bland annat klara sig igenom leksaks-kyrkogården:) Älskar plattforms-spel. Får se om de är något att ha:) 

Kvällsmys!



Kvällsmys med Sudden.
Ser ni hur mycket han njuter av att jag tar upp honom när han ligger och sover och myser med han?

Chark-Kärlek


Igår när jag och Johan var megabakis, fast ändå inte, Bestämde vi oss för att införskaffa en mega frukost, som vi gör varje Söndag. Vi sitter och äter frukost i 2-3 timmar?
Men jag är lite trött på "vanliga frallor och pålägg"
Så vi åkte ut till Maxi Flygstan som, har väääärldens underbaraste chark!
Ni tycker säkert jag är störd nu, men när jag var liten ville jag såååå gärna jobba i charken. På Konsum hemma hade dom en chark innan, och jag tyckte det såg så mysigt ut. Plocka röror, Skära skinka, och lägga dom i små fina papperspaket med klisterlappar på!! Åhh !!
låta folk provsmaka osten ( jag fick alltid provsmaka ost!) diskutera fram vilken ost som passar bäst till kvällens Vin.
Och då ska ni veta att Konsumcharken i Älmhult är INGENTING jämfört med Maxi Flygstans superduper mega grymma bästa chark i världen!!
dom har allt! För det första har dom små söta förkläden på sig, och hattar!
Dom är alltid trevliga, för dom har alltid trevliga kunder! Vem blir inte glad av att köpa god mat? Dom har alla olika sorters Skinka, korv, ost, dom har hjärtformad salami, pastasallader, potatissallader, kycklingvingar, kycklingklubbor, kycklingfilé alla i minst 3 olika marinader, oxfilé, fläskfilé, alla sorters fiskar! Aborre, lax, gädda, räkor, Löjrom, fiskbiffar, sillar, såser, smörgåstårtor, äggmackor och massa massa mer! Och det bästa av allt alla dessa röror, Räkröra, skagenröra, laxröra, ishavssallad, krabbröra, kräftröra.
Vi valde En het kräftröra med Aioli. 17:90/hg stod det. Jag tänkte, ja de var väl inte så farligt?
"Går det bra med denna burken"
säger expediten och visar upp ungefär världens minsta burk.
" ja de blir bra"
Jag menar tänk om jag inte gillar den?
" var de bra så?
Hon ger oss burkar och jag tittar på den lilla söta klisterlappen på locket.
47:50
Jag tror jag ska öppna en chark..
47:50 för ungefär världens minsta burk med het kräftröra med aioli?
Jaja.. Gott var det iaf. Och min Kärlek till Charken kvarstår!

Depend Corrector Pen för Nail.


Har alltid tyckt att det är fint med fransk manikyr, men som ni vet gillar jag inte lösnaglar.
Så jag fick syn på denna Penna från Depend som man ska använda att måla dit en vit tipp. Tills skillnad mot den penna jag använt förut målar man denna på nageln, inte under. Man kan göra samma sak med ett vitt nagellack men det är lite lättare med en penna. Man toppar sen med ett top coat eller ett ljus rosa lack.
Tycker det blev fint och första gången målade jag nog på för mycket för det trillade av fort, men nu målade jag tunnare och nu har det suttit bra ett tag.

Tjejkväll!


Johanna, här är din nya profilbild enligt mig :)

I helgen var de tjej utgång. Och som alltid är det jätte trevligt, jag och Johanna började med Kinamat, sen kom Elvira och Frida och hängde med oss. Snackade skit och spelade spel. Hur mysigt som helst. Sen fick vi skjuts av snälla Edvin in till ett regnigt stan, där vi tappade Frida och Elvira direkt, Men jag och Johanna klarade av att slå klackarna själva :)
Det blev Bulls, Regn, Morfars, McDonalds ,REGN Cafét, Mcdonalds , Nudlebar, Regn och sist Taxi. Sängen var riktigt skön på lördagsnatten kan jag lova!
Söndagen sov jag bort totalt, skööönt. Imorn är det dags för jobb igen och nästa Helg är det Midsommar firande i Småland!



Söta Frida som jag inte träffat på evigheter!

Gott och blandat :)

SnyggasteElvira

Så jäkla tråkigt spel, men vi lyckades få det roligt iaf :)


Något är spännande på datorn..

lördag 18 juni 2011

M som i Matilda :)

Borde man banta sin katt när en järnstång böjs på mitten när han sitter på den? 

Och kom inte och säg att jag ska banta jeansen..

fredag 17 juni 2011

Ibland.. Nej rätt ofta faktiskt, så undrar jag huuur  man kan sova i alla dom ställningarna skrållan och Sudden gör, helt sjukt. Dessutom är Sudden grovt överviktig men vig, de är han banne mig!

Håruppsättning Light


Idag är en sån dag då jag saknar mitt frisöryrke extremt. Idag känner jag mig överdrivet kreativ och skulle bara vilja färga klippa och skapa.
Men saker och ting blir inte alltid som man vill.
Och då får man göra det bästa av situationen och leka frisör med sig själv. Tycker det är skönt med uppsatt hår på jobbet men en vanlig tofs är ganska tråkig. Så idag fick det bli en inbakad fläta, fast utåtbakad, som går snett över bakhuvudet, inte den vanliga raka. Sen lät jag det sista hänga ner som en tofs så det inte blir för uppsatt.




Jag drog också ut flätan lite för att göra den tjockare och inte så stram, testa! det blir stor skillnad.

torsdag 16 juni 2011

Trötter

Så jäkla trött idag. Snoozade 1 h i morse men de hjälpte inte. Vaknade dessutom av att jag ligger med armarna under kudden och huvudet över. Och Absolut ingen känsel ända upp till axlarna, allt blod var borta. Jag tänkte "jaha nudå??" fick åla mig till kanten och putta ner en Arm och då känner jag hur blodet bara strömmar hahaha så då kunde jag trycka av alarmet :) sjuk känsla!
Mycket på jobbet idag igen dessutom. Så nu jag loggar ut mig och går och lägger mig.....

Jobbdax! Idag är det strålande sol i Halmstad och helt vindstilla! Så jag passar på att använda min svarta långklänning. Kör på converse till så blir det inte så uppklått och lättare att jobba :) 

Johanna! Kommer sakna dig på jobbet idag ;)

onsdag 15 juni 2011

Hemmagjord ansiktsmask!

Efter promenaden och kvällsmaten tog jag mig ett välförtjänt bubbelbad! Och dessutom gjorde jag en egen ansiktsmask! Jag blandade:
Honung
Havssalt
Bakpulver
Vatten
Man skulle egentligen ha gurumeja i men det hade jag inte hemma:)

Blev som en bodyscrub och huden blev len som en babyrumpa efteråt! Testa vettja;)

Måsjävel


Idag tog jag mig i kragen, direkt efter jobbet dessutom, och tog på mig träningskläderna och gick.
Det var himla skönt väder och musiken spelades i bra ordning. Rundan gick bra helt enkelt. Jag var dock lite trött på mina vanliga gå-rundor så jag tänkte testa en ny runda, och det gjorde jag!
Gick utmed järnvägen vid industri-områdena då jag upptäckte en liten grusväg/Stig som jag tänkte passa på att testa!
Såg att den gick till gatan på andra sidan som leder hem.
När jag går där i lugnan ro och faktiskt njuter av musik och promenad lyfter jag plötsligt blicken och ser en Mås-unge.
Min första tanke:
"Matilda, vad är det du inte tycker om med Måsar? Måsmamman!"
Min andra tanke:
SPRING!!
Och jag sprang! Något så in i helvete.. Och när jag väl tänker efter, jäklar vad fort jag kan springa!
Borde börja med fotboll igen..

Men åter till saken!
Förra året tog jag samma väg minus lilla grusstigen när jag skulle hälsa på Mor och Far i stugan, då såg jag med en Måsunge och log lite. 2 Sekunder senare hör jag ett skrik och känner fötter sliter i huvudet på mig. Då är det Måsmamman som jagar mig och är Vansinnig! Dom är väldigt överbeskyddande tydligen, och vadå?? Jag log ju bara mot ungen, tror hon jag tänker ta i hennes lilla fågelinfluensabarn eller?
Knappast.
Men också det slutade med att jag fick trampa något jävulsk på cykeln för att komma ifrån Måsen, som dock jagade mig en jävla bit innan hon gav upp.
MåsJävlar!

Förstår ni varför jag har svårt för att ta mig ut på träning när sånt här händer? Jag ser Tecken!

Medan alla tjejer i Sverige verkar köra på mes-orange på naglarna just nu så kör jag istället på bloooodigt rött!;)

Jaaa!

Idag fick jag världens bästa besked! Johanna ska flytta till Halmstad! Vilken grym sommar vi kommer ha! 1 juli dessutom, inte alls länge till??? Ihhh!!

Dagens Matilda! Ääälskar min nya iranska från JC! Dessutom är den på rea nu;) skynda fynda! 

Lite bättre bilder på håret, man ser slingorna bättre i det här ljuset, och så skönt när utväxten är borta!

Idag är det jobb! Och med bästa brudarna dessutom! Johanna och cajsa! Kommer bli super:) 

tisdag 14 juni 2011

Träningspepp?




VS




Den senaste tiden har jag varit sååååå opepped på träning så det finns inte.
Jag vill gärna träna, kan tycka det är ganska skönt att ha varit på en lång promenad på kvällen med musik i öronen. Men jag hittar aldrig tiden, energin eller suget liksom. Viljan finns där men sen skiter jag alltid i det i slutändan. Trodde det skulle bli bättre när jag fick nya snygga och bra träningskläder, men nu har jag bara dåligt samvete för att dom inte används.
Försöker komma fram till vad som peppar mig mest suget efter en snygg kropp eller rädslan för en kropp man inte trivs i. Nu är ju bilderna överdrivna på varsitt håll men jag tror man ska peppa sig fråna båda hållen.
Men huuur ska jag få suget tillbaka? det är ju till och med sommar och ljust ute? men icke...