fredag 29 april 2011

Öppningar och invigningar innebär ju såklart erbjudanden! Och de gillar jag! Idag åt jag lunch på espresso house. Stor latte och surdegsmacka med kyckling pesto och mozzarella för 39:- är lagom;);) 

Vad hade man gjort utan musik? 
På väg upp till Växjö för lite jobb. Tror de kommer vara jäkligt mycket folk idag när det är fredag och allt. Men då går dagarna fort! Ikväll blir de grille! 

torsdag 28 april 2011

Kvällspromenad

Har precis kommit hem efter en lååång promenad! Tog faktiskt och smsade olof min gamle vän för att kolla om han ville hänga med, och så klart ville han det! Jag och olof har varit vänner sen tidernas begynnelse! Och vi har alltid lila roligt ihop trots vi inte ses så ofta! Och det är helt underbart! Kan prata med honom om allt. Och en sån vän behöver alla:)
Imorn blir de grill hemma hos Anders och Cicci! Mys:)

Kjol idag! Dagen till ära:) men jag ska byta linne sen till något vi har i butik:)
De är så spännande! Men de kommer bli så grymt:) 

Nu blir pappa vansinnig när han ser att jag går in med skorna ;)

onsdag 27 april 2011

Haha fick precis skjuts hem! Av farbror min;) ja han är brandman;)

Jaha. Då sitter man här igen. Jag och öresundståget. Tuggummifläckarna är kvar, killen som inte kan sluta snacka sitter här, damen som pillar med sin apelsin så de luktar i hela tåget är här. Turisterna har hittat till även detta tåg.  Viktignissarna i kostym sitter och diskuterar jobb som aldrig förr, backpackern är också här. Det enda som är olikt är utsikten. Har nog aldrig åkt tåg från Växjö förr så de ska bli spännande:) utsikten från Halmstad-Göteborg kan jag utan och innan. 
Men jag gillar att åka tåg. Det är skönt på något sätt. Och denna resan är ju nästan hälften så lång som Halmstad-Göteborg. 

På bilden får ni en liten sneakpeak från vår urgrymma butik son öppnar imorn. Jag är ganska nervös faktiskt. Men jag vet också att vi kommer slå alla i vad entré och invigning heter! 

tisdag 26 april 2011

Hotel-vana

Kan man bli trött på att bo på hotel? Ja jag tor faktiskt det. Jag tycker det är jätte
Mysigt att vara här på hotelrummet med Johanna! Och förre veckan med Sandra var med kanon! Men nu känner jag att jag vill ha mer hemma känsla! Och det blir det aldrig på hotel känner jag. Så
Imorn ska jag hem till mosstigen och nana;) det är det näst bästa! För bäst är ju såklart hemma hos Johan <3

Johanna är nog världens bästa gästbloggare:)

Ikväll ser jag ut så här! Splirrans nya converse med! Kan inte bli bättre! Nu blir de middag på stan med Sandra, Marie ( chefer ) och Johanna! 

Hej hej Johanna här, kör lite gästbloggning! Sitter just nu på hotellrummet med underbara Matilda (som jag har saknat något jävligt) och dricker vin! Så hur har dagen sett ut, jo! Började med en klockren roadtrip i chefens gokart (bokstavligt talat) där "näradödenupplevelser" utspelades då sandra utmanade rejält med att köra om lastbilar med liten ytterst liten marginal till mötande bilar. Men fram kom vi! Matilda styrde över volym varor och bossade över stackars lilla Simon medans jag hängde och strukturerade upp tjej avdelningen! lunchen blev på en thai restaurang som Matilda ville käka på, eftersom hon är kräsen till Max så blir det lugnast om hon bestämmer;) nu ska vi dricka upp vårat vin med sugrör och dra och käka middag! Ha det svin bra! Ciao! 

Invigning Grand samarkand!



Här har ni schemat på invigningen på torsdag!

Goood Morning!





Jag har inte fått överdrivet mycket färg men tänk att lite kan göra så mycket. man känner att man kan sminka sig mindre och att man ser piggare ut. Det finns inget negativt med solen!


Upp with the tupp som man säger på engelska..

Sitter och dricker mitt goda goda kaffe som jag förmodligen kommer sakna...

Känner mig lite som bilderna nu. Matilda Lite överallt och ingenstans. Samtidigt känns det som att jag inte har tid att träffa och höra av mig till folk. Men hoppas ni förstår kära vänner!


Om ca 45 minuter kommer Sandra och hämtar mig, och denn gången är Johanna med. Det blir hotel inatt men Johanna. Kommer bli gaaalet! ;)

Sen blir det hemflytt till Älmhult. ska mysa med familjen, få dom att inse huuur mycket dom sakna att ha mig i huset vaarje dag, varje minut på dygnet ;)

Jag ska gå lång promenader med Johanna och tjabba massa skit:) Kanske kan låna malte också?

Sen ska jag kolla fotboll på älmekulla!

Gå promenader med mamma, hon ska få ta över min easytone som dödar mina fötter.

Filmkvällar med Luccesmucke

Men framför allt ska jag jobba :)

Och jag vet att jag sagt det förut och jag säger det igen. på torsdag är det invigning av 12 butiker. NI måste komma! Blir gryyymt.!

måndag 25 april 2011

Ett ordspråk om dagen eller hur var se?;)

Alltså ibland känner jag att man inte borde få långledigt. Då hade man ju slupit ångesten? Ikväll vill jag bara vara hemma och sova i min säng. Men imorn blir de Växjö och denna veckan ska jag bo hemma hos päronen och jag ska börja pendla. Att bo hemma tror jag inte blir jobbigt, men däremot att vara ifrån johan:/ och skrållan Sudden lägenheten, mitt eget liksom. Men samtidigt vill jag ju till Växjö:) jaja vissa får man bara göra! Förra veckan gick ju fort som attan så de gör säkert denna också. 
Jag ligger redan i sängen så god natt till er från mig:) 

Tänkte jag skulle matcha mitt linne med en bränna i samma rosa nyans;)

För er som inte fattar. Det är sommar!! Och det är bara april!!:) idag har jag suttit ute och pressat på balkongen. Riktigt varmt alltså! Nu myser jag omkring i mina leopardbrallor som är så svala och sköna! Ska packa lite nu och njuta av min sista lediga dag, varför springer dom lediga dagarna iväg? Men denna veckan kommer hända mycket så förhoppningsvis går den fort den med:) 

Nästa helg är det wätkstan hemma och då kommer mina Norge killar hem igen! Inte träffat dom sen julas.. Fast nu har dom varit i Thailand så som är väl lagom bruna:) roligt är det iaf!! 

MOMOFOKO - What you want to hear



Måste ju visa denna video för er! En av grabbarna som var med i Växjö heter Axel och spelar faktiskt i ett band! Jag och axel har jobbat ihop i Halmstad tidigare och nu fick vi jobba ihop igen. Och han har faktiskt precit kommit hem från en turné så det blev en del musiksnack! Så tra och Lyssna på deras Band Momofoko! Tror nämligen dom kommer att bli rätt stora... ;)

Jc på Grand Samarkand På G!









Inte världens mest smikrande bild på mig men detta var de enda kortet jag var med på :)



Dessa grabbarna hängde jag med hela veckan plus men chef/sambo Sandra såklart!

Vi har jobbat som tokar och inte gjort mycket mer än det.

Jobba äta sova.

Japp så har det sett ut. Men det har varit roligt. Och imorn ska jag dit igen och då ska Johanna med och en massa chefer som ska vara med på invigningen på torsdag. Tror det kommer bli gryyyymt!

Hoppas jag ser många bekanta ansikten där.
Jay och Minna ( höhö..) från idol kommer dessutom ;)

Här får ni en liten smygbild på JC. Har massa bilder man jag vill ju inte vara den som läcker ;)









Rebecca 25

I Torsdags for jag och Johan till Älmhult och På Fredag firade syster min som fyllt 25! Jag fick ätnligen avslöja att presenten blev Rihanna i Okt och innan dess ska vi äta på någon mysig restaurang och dricka viiin. Det roliga är att även om hela familjen var med på presenten är det bara jag som får vara med och uppleva den :)


På kvällen kom Famrof och Farfar och Morfar och åt och drack gott! Jag skulle egentligen vidare till speak men jag börjar nog bli gammal.. kände mig för trött så jag orkade inte haha!


Här kommer iaf ett litet bildregn!


Solen Lyste i Älmhult!
Födelsedagsbarnet!







Vi grillade massa god mat på olika spett. Mumma!

Ja, jag har lite svårt för att vara allvarlig på kort ;)


Rebecca fick en stor låda full emd papper, och i pappren låg en jätte fin gammal porslinsservis!


Mys Altanen


Syskonen Snygg.

3 st Hanssons;)






Fina Farmor och Farfar!



Till efterrätt fick vi god Pannacotta ( tror jag) Och eftersom jag inte äter rött fick jag en specialare med Choklaaaaad! Hur gått som helst!

söndag 24 april 2011

Haha såg precis att syrran taggat mig i en bild på FACE. Denna bilden togs i Budapest på deras paradgata med alla dom finaste affärena. Jag ville bara gå in! De fanns till och med personal till att öppna dörren när man kommer:) kläderna hade inte heller prislappar för om man handlar där behöver man nämligen inte fråga om priset;) så jag valde att stå utanför och drömma:) tänk er att vara skylt ansvarig där! 

lördag 23 april 2011

Mysigt påskfirande hos farmor och farfar med hela tjocka släkten! Solen steker och de är så skönt!! Senare blir de grill med grabbarna grus:) 

fredag 22 april 2011

Födelsedagsbarnet gräver efter presenter:)

Farmor och farfar berättade precis att dom läser min blogg. :) så nu kan ni läsa om er själva!:) hihi 

Och nu har äntligen Rebecca fått sin present! Så nu kan jag avslöja här med att vi ska se Rihanna i oktober!!! Såå grymt! Först ska vi äta gott och vina på en fin restaurang sen ska vi sjunga och shaka loss till Rihanna! Som dessutom ska ha en "special guest" med sig:):) 

Jag tror jag ska byta namn till presentbloggen:) får bara massa fina paket av alla mina nära kära :) dessa grymt snygga linnen fick jag av Rebecca nu när hon varit i London! Ett snyggt linne med en naken kate Moss och ett amerikansktinspirerat! Så grymma! Och det bästa är att dom inte finns att köpa i sverige! ;)

torsdag 21 april 2011

Kommer hem super trött och möts av detta! Ett mega mega påskägg! Ställde flaska jämte för att ni sjuke förstå storleken:)  fullt med gottigheter! Allt lösgodis som jag älskar, ett stort Marabou, cheddar popcorn och pringles sour cream o onion! Packade med mig ägget till Älmhult;) 

On The road

Nu är jag äääntligen på väg hem till Halmstad. Slitsamma dagar i Växjö lämnar vi i Växjö och nu ska jag bara hem, pussa johan, pussa Sudden, pussa skrållan, packa om, ta med mig johan hoppa in i bilen och än en gång åka bil, och denna gången till Älmhult, " varför inte åka direkt från Växjö till Älmhult då??" jag behöver packa om! Jag ska bas i Älmhult ett bra tag sen så halva garderoben ska med, de blir ju endel;) och jag måste måste måste mysa med mina katter! Mina bebisar:)

sen blir de normal blogg igen:)glad påsk på er alla!!

onsdag 20 april 2011

Lilla räkmackan;) 
Sitter och är super sliten, men vi är glada för de:) men idag blir de inget stan och sökande efter restaurang, istället kör vi hotelets matsal;) imorn är sista dan denna veckan Sen ska jag mysa påsk! Hoppas ni alla har de bra och står ut med min tråkiga blogg:)

Idag fyller världens absolut bästaste syster år! 25 hela dessutom! Nu börjar hon bli riktigt stor;) 
Ska ringa och sjunga skönsång för henne sen;) tro ni inte de blir bra?

Dessutom fyller kära Eva år idag! Stort grattis till sig snäckan:) 

Idag bakade jag in håret i en liten fläta:)

Är så grymt trött idag, men de är jobb som gäller ändå! Hoppas ni alla jag känner kommer på invigningen den 28! De är vi och 11 andra butiken plus 3 restauranger som har invigning :) 

Igår gick vi till Harrys och åt, tyvärr inga kycklingvingar:( hur kan Harrys inte ha vingar?? Men men en burgare fick de bli;) sen pang i säng, så jäkla trött:) nu blir de hotel frukost! 

tisdag 19 april 2011

Nu blir de restaurang med chefen, axel och sebbe. Kanon mysig! Svart klänning, röda converse och jeans väst;) 

Njaa... Knappt gott faktiskt ;)