tisdag 30 augusti 2011

Aj aj aj

Dålig blogg senaste dagarna men jag har en förklaring! Och för att göra en lång historia kort så började de igår morse med att jag fick åka in till akuten för jag hade så pass mycket magont att jag knappt kunde stå, läkarna klämde och kände och tog prover. Tyvärr hittade dom inget svar och magontet la sig efter några timmar. De ömmar och värker fortfarande en del. Men imorn ska jag upp och träffa en specialist och då ska dom gå igenom hela kroppen och spec magen på mig. Hoppas dom hittar något bra svar! tills dess blir de vila, men lite jobb.

So long
My friends!

söndag 28 augusti 2011

E-Hult

Ligger just nu i sängen hemma i mitt flickrum jämte johan och förundras över hur bra man kan ha de? Visserligen känner jag just nu att de hade varit ganska skönt att ligga hemma i Halmstad-sängen, och jag saknar mina katter så fruktansvärt mycket! Men tillbaka till de där bra! Att även om Johan ligger och snarkar och sover jämte så känner jag ändå av hur glad jag blir av honom, av oss:) tänk att jag har träffat någon som är lika knäpp, störd och konstig som mig. Och som kan vara de tillsammans med mig dessutom:) alla borde få uppleva de! Jag njuter av varenda sekund!

lördag 27 augusti 2011

Söta Johan fixar efter-jobbet-fika i bilen! Macka och latte:)

fredag 26 augusti 2011

Inte jätte bra bild, men Inge heller jätte lätt att ta kort i vårar fin fina fikarumm! Svarta Jeans och rutig skjorta, från JC. Plus Mina nya skor! 

Ny sko-trio på väg in i garderoben. Välkomna! 

torsdag 25 augusti 2011

Det här
Mina vänner! Det är den bästa bästa bästa påsen jag köpt på länge. Från och med nu och ett halvår framåt ska jag bekämpa acne med dessa medicinerna! Började innan sommarn men hade uppehåll då man inte får vistas för mycket i solen när man äter dom! Men nu jäklar ska din bort! Har gjort allt och testat allt från dess att jag va 13 år. Och nu snart tio år senare orkar jag inte skämmas mer för mina jäkla finnar! Jag vill kunna gå osminkad med gott självförtroende! Finn-kampen har startat!

God Morgon!


God Morgon!
Hade jag inte vetat bättre när jag tittade ut i morse kunde man tro att det var början på vintern. såg riktigt kallt ut och de kunde lika gärna ligga frost på marken, usch usch usch! snälla låt oss ha lite mysig höst också!

Idag blir de jobb med Johanna till min förvåning för Nicke är sjuk:(
och efter jobbet ska vi shoppa skor!!! Haha att man kan längta till något sånt?

I helgen blir det Älmhult! ska till Annie och Musse för lite fest!
Ville gärna hem på fredag redan men jobbar tyvärr lördag :/ Men man får tänka på pengarna!

Ha en underbar dag!

onsdag 24 augusti 2011

Utöya - en liten Ö i världen


Såg precis denna dokumentären på tv4play. Den gick på Tv för ett tag sen men missade den då. Tycker verkligen att alla borde titta på den. Man läser och hör så mycket. Men att höra personernas egna historier gör allt mycket verkligare. Och jag tror det är nyttigt för oss. Tänk om detta hade varit i Sverige?


Skynda er att se den för den är bara tillgänglig i ett par dagar till!


http://www.tv4play.se/dokumentarer/dokumentarfilm?title=utoya_en_liten_o_i_varlden&videoid=1922336

Mysigt det är med kaffe i soffan och åska och ösregn utanför fönstret:) blir en lugn dag  idag, de är väl de jag brukar göra på lediga dagar;) kanske blir en runda på stan idag, om regnet slutar såklart!:) 

0750

Jaha, då vaknar man innan kl 8 på sin lediga dag.. Drömde som vanligt mardröm. Och det tar alltid sån tid för mig att verkligen vakna och fatta att de inte fortsätter i verkligheten. Jag har flera gånger drömt att jag vaknar och går upp och läser på nyheterna att min mardröm fortsätter.

Och det är alltid så verkligt i drömmarna!
Inatt var de jag och min familj plus en hund som konstigt nog hette Tessie ( namn på min farbrors gamla avlidne hund) Vi förberedde oss på att något invaderade jorden. Vi fick aldrig se exakt vad de var men vi hör att de kom närmare och att dom blev beskjutna. Sen hörde vi ambulanser och folk som skrek. Jag fotade allt ifall man kanske överlevde. De slutade med att vi gömde oss i huset hemma och mest satt och väntade, då upptäckte vi att Lucas inte var kvar och då fick jag sån panik att jag vaknade, vilket var ganska skönt.
Men dessa jäkla drömmar alltså, nån som har ett botemedel?

tisdag 23 augusti 2011

Har precis kommit hem från en ordentlig PowerWalk med Johanna! Powerwalktalk kan man kalla de! Ju intensivare samtalet blir desto fortare går vi! Och vi gick i många branta uppförsbackar och sprang upp för trappor. Om inte jag har träningsvärk imorn så vet jag inte vad. Riktigt skönt var de! 

Annars har dagen bestått av jobb jobb och jobb, riktigt segt efter semestern. Vet att många inte har någon semester alls, men jag hade gärna tagit en vecka till... Men man får tänka turky!:) 

Gooood morgon!
Skulle varit ledig idag egentligen men det blev ledighet imorn och jobba idag istället! Så nu är rutinerna igång! Voice på tv och frukosten på bordet! Älska The voice på morgonen! Skönt att lyssna på och smyg titta mellan frukosten, kläderna och sminket. Ska bli skönt att jobba idag ändå, känns som jag är sen sista som har semester kvar haha! Och mest skönt blir de ju att träffa alla kollegor!

måndag 22 augusti 2011

Kom hem från stan för ett tag sen. Lunchade med Mange Frida och Jens! Efter det gled vi bara runt på stan:)

Nu när jag kom hem tänkte jag att jag kanske skulle ta tag i min kära garderob! Rensade bort lite sommar kläder. Tyvärr är inte vädret så somrigt längre:( 
Och det har varit oordning i min garderob länge! Men nu har jag städat och till och med färg-kordinerat kläderna! Från mörkt till ljust! Lättare att hitta då tror jag!:) 

Idag kör jag på enkelhet! (som om det vore en ovanlighet?) stickad tröja  och mina nya pojkväns jeans! Och converse på de;) ska snart på en hej-dundrande lunch med Mange och Frida! Och av erfarenhet vet jag att de kommer bli kanon mysigt!:) 

söndag 21 augusti 2011

Idag är officiellt min semester slut. Men som tur är har jag ett schema som innebär att jag alltid är ledig måndagar och ibland tisdagar. Denna vecka blir de både mån och tis! Så min semester förlängs till ons!:) har haft en kanon semester, träffat mycket folk jag annars ser allt för sällan! Myst med familjen! Och myst ordentligt med johan, hann med en runda till Liseberg där jag nästan dog av nervositet och sen nästan sprack av adrenalin-kickar. Jag och familjen har kört våra klassiska "naturrutor" bland annat i Båstad och grötvik och upptäckt att Sverige är fantastiskt! Vi kikade också in mega-skepp på tall ship racers! Jag har ätit fantastisk mat varje dag! Jag har myst med nya söta små familemedlemar! Jag har varit på en jätte mysig sommar-fest. Och alla glada dagar, kvällar och nätter jag spenderat med min underbar vänner! Men bäst av allt, allt, njutit av att tillsammans med johan ligga en hel dag i soffan utan dåligt samvete och ladda inför en fullspäckad höst!

Stranden och sol har jag tyvärr inte sett för mycket av. Men om exakt 5 veckor ligger jag och sluuuuukar sol på side beach och är sådär lagom bajs-brun tills ni andra har tappat all eran mesiga Sverige-bränna. 
;)

Disp Blonde Treatment

Finns inte mycket som biter på mitt torra hår! Men den här conditionern som jag fick av Annica gör underverk! Mitt hår har aldrig varit så här lent och glansigt på samma gång utan att se fettigt ut! Helt fantastiskt. Det blir varken för grått eller silvrigt. bara fin Blondt!

Det är ett balsam som också funkar som inpackning. Innehållet violetta pigment som tar bort gula/oranga toner i blont hår.
Har aldrig testat märket Disp innan men riktigt bra första intryck!


Kommer förmodligen få stryk av min lillebror efter att detta inlägg publicerats men fyy så söta min lillebror och hans kompis Viktor var! Dom två har hängt ihop i evigheters evigheter :) 

Bilden är ju inte as-bäst precis, och jag är gladare i verkligheten! Men det här var dagens felaktiga klädval för fy fan vad jag har svettats! Men mina svarta jeans leggings och gråa genomskilniga tisha är fina ändå!:) nu blir de dusch! ( svettades som sagt som en gris under fikan i dessa kläder) sen blir de tacos, de är ju söndag;) 

Har precis kommit hem från en 3.5 h fika hos Jennifer! Lilla Lowis var något av det minsta och sötaste jag nånsin sett! Helt underbar! Vi pratade som vanligt om allt mellan Himmel och jord! En en del skitsnack och många hemligheter kläcktes! Men de är så de är när ett gäng brudar ( bingo du är en av oss ) träffas och snackar! 
Jätte hos fika fick vi dessutom! De var så mysigt att vi bestämd oss för att göra de lite oftare! Tycker jag låtar bra! :) 

Söndag it is och jag ska äntligen få träffa jennifers lilla Lowis!!! Jag, Jessica, bingo och Lovisa ska åka och hälsa på om nån timme. Idag är också Johans sista semesterdag så vi ska mysa mysa mysa!

lördag 20 augusti 2011

Hittade denna på en blogg nyss. Tycker jag stämmer helt och hållet!

Mys vare här!




Ligger och myser i min stora säng med datorn framför mig. Har tagit ett långt skönt skumbad med inpackning och ansiktsmask. Underbart! jag är allt en liten bad-älskare.

Kollat igenom lite Glamourama avsnitt dessutom. För er brudar som inte sett de. Gör det! Mer peppad på karriär och framgång kan man nog inte bli efter att sett de. Snacka om att dom tjejerna gör vad dom vill när dom vill. Girlpower!!

Check!

Skumbad - check!
inpackning - check!
Ansiktsmask - check!

Nu väntar en lugn lördagskväll med god mat och dricka!

Nytt! Nytt! Nytt!

Igår fick jag med mig detta hem när jag var och hälsade på på jobbet!
En svart lång gebomskilnig blus med snöre och volanger.
Och ett par crocker Jeans "XBJ skinny vintage" heter dom. Boyfriend fit, alltså lite baggy upptill och smala ner. Skit sköna! 

Ej föräldrar-vänligt-inlägg


Här kommer lite bilder från den mysiga tjejkvällen vi hade igår! Åt först fete mat, kebabtalrik och godsaker! Sen spelade vi ett spel, men inte så länge för vi ville hellre ha Sex-party som Annica så snällt fixat.
Och Helt ärligt! Det är inte bara massa sexleksaker, det är mycket bra att ha saker också, och "medicinska" saker. Så ett sex-party är inte bara massa sex. Tycker jag är viktigt att tänka på innan man dömmer!
Annica gjorde ett strålande jobb utan några stödord som helst! Jätte bra! och svarade på alla våra knäppa frågor!

Värdinnan herself Visar produkter

Borde jag censurerat denna bild? :)





Jag och Mina älsklingsbrudar! Vad skulle jag göra utan er???


Jag och fisan!

Jeans jeans Mera jeans!

Här har ni artiklen från Entré tidningen som kom ut igår! mest för er som inte bor i Halmstad och kan få tag i en tidning! :)
Tyckte det var en riktigtt bra artikel! Fast när hon intervjuade mig ( jätte trevlig tjej!) så kändes de som att de var hur mycket som helst. Men man får ner mycket i en liten text! Riktigt bra skrivit!





Tjejmys!

Har haft en kanon mysig kväll med mina brudar! Som vanligt:) vi åt gott, spelade spel och till slut arrangerade Annica ett sex/tjej party eftersom hon ska jobba lite extra med sånt. Mycket intressant! Och vi fnissade en hel del men fick lära oss mycket också:) tog en del bilder, dom kommer imorn!

Tjejerna gick säkert hem för 2 h sen och jag har kollat på lite film sen dess. Johan kommer nog hem snart så då kan jag lika gärna vara uppe. Om jag orkar.. ZzZzZz..

Tack Johanna, Lovisa, Elvira och Annica för ikväll! <3

fredag 19 augusti 2011

Idag!
Brun Kabelstickad tröja från Jc och svarta jeans-leggings  från H&M! 

Entre Halmstad

Idag är jag med i en tidning som delas ut Gratis här i Halmstad. den kommer en gång i månaden och jag gjorde intervjun om Jeans precis innan jag skulle gå på semester. Men Johanna har redan smsat och sagt att bilden är fin och reportaget bra! Ska se om det går att ta kort på tidningen sen så ska ni få se :)

Semestersjukan


Tror vår första semester ihop har gjort oss lite knäppa..