torsdag 31 mars 2011

Semesterfiran Matilda Hansson! Åker ju inte iväg på semester så ofta så då får man ta chansen när de kommer, så jag tjuvstartar ikväll med ett glas rött;) 
Mest för att dämpa flygnerverna också... Gott är de i vilket fall! 

Har precis kommit hem från jobbet och nu sitter jag och myser framför The hills ( som är precis som sex and the city, det blir aaaldrig tråkigt)

Idag var det extra skönt att sluta jobba för idag tar jag faktiskt semester!

Längtar massa till Morgondagen och Budapest, en resa med hela min familj var evigheter sen ( om man inte räknar danmark) Och en med Johan är aldrig gjord (?!)


Har bjudit hit Lovisa på Kvällsmat eftersom hon ska bo här i helgen och passa katterna. Dom komemr ha så mysigt;)

Livsglädje

Idag kom det in en kille i 25-års åldern med sin mamma. Jag såg det inte på honom men till slut fattade jag att han var helt blind, Och hade sin mamma till hjälp. Han frågar Sandra ( min chef) om hjälp med jeans och några schyssta t-shirts. Sandra säger att hon gärna hjälper till! Och då säger den blinde att han blir jätte glad för hjälpen och är väldigt tacksam att det finns människor som hjälper folk slm verkligen behöver det. Men till en viss gräns..
Då börjar han berätta om en kompis han har som också är blind. Och han var en sån person som tycker att det inte ska spela någon roll om man har ett handikapp eller ej, ingenting är omöjligt! Så han bestämmer sig för att bestiga killimanjaro ( stavning ?) och hans assistent går med på det. Dom ger sig på sin utmaning och är på väg att bestiga berget men med mindre än 50 meter kvar säger assistenten att han inte klarar mer, att han svimmar vilken sekund som helst men att den blinde kan fortsätta utan honom för det är vara raka vägen 50 meter. Och den blinde vill inte ge upp med bara 50 meter kvar och dessutom mår han så pass bra att han kan klara av det, och han gör det! Han bestiger hela sista biten själv, utan hjälp och utan syn. Och när han kommit ända högst upp känner han en klapp på axeln: " kompis , jag var med dig hela tiden!"
Assistenten hade följt med hela vägen i smyg och ville ge den blinde en chans att klara av det själv. Och det gjorde han! Ingenting är omöjligt!
Snacka om en bra assistent och en envis blind:)
Rös i hela kroppen när jag hörde historien!

Rusk och regn idag:( men det gör inget för inorn blir det budaFEST!:))

onsdag 30 mars 2011

Det viktigaste med mitt jobb är min kafferaster. Till och med min chef har insett detta nu och låter mig dricka kaffe när jag behöver! Hon vet att jag blir som en duracell-kanin efteråt och om man inte fyller på med kaffe är de som att ta ut batterierna... 

Se så snygg hon är!!!
Blänker så fint lilla Bettan, och så jäkla skönt de är att cykla till jobbet, och de går gaaanska mycket snabbare...

Idag blir det vårig outfit med våriga färger! För idag skiner sooolen!:) 

Ska till och med premiär-cykla Bettan idag! Hoppas hon mår som hon ska efter en vinter utomhus dock;) 

tisdag 29 mars 2011

tortyrkammaren forts.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12801759.ab


Artikeln efter presskonferanse.

Usch tvi och blä säger jag!

Ni kan läsa själv, jag behöver inte skriva mer

Jeansbibeln med ELLE och Café!




Efter min luch var jag inom jobbet och hämtade ut dess två tidningarna Elle och café. Vi delar nämligen ut dom till alla våra kunder som köper Jeans, inte dumt alls! Dessutom får man en rabattkupong på 100 kr / Jeans!

och det bästa med tidningen är ju att Man gå en jeansbibel till! den kommer jag att spara för all framtid. Där får man massa inspiration, tips och Ideér, hur bra?

Och för er som inte tänkt köpa tidningen eller inte hinner inom JC innan dom tar slut får ni en liten tjuvtitt av mig här ;)


Det börjar ju bra på kill-delen...;)

Kommer Jeans-skjortor nånsin bli omodernt? farmor och farfar har nämligen en bild på Min pappa och hans bröder ( har ingen aning om hur gamla dom är, men det var ett bra tag sen.. ) men där har alla jeansskjorta i alla dess tvättar ;)
Så hett!!
När kill-delen tar slut vänder man uppochner på tidningen och vips så hamnar man på tjej-delen!

japp, utsvängda jeans på verkligen på g.. jag vill inte!
Älskade jeansshorts!

Jag måste skaffa en Jeansväst! ( mamma finns de någon gammal på vinden?)
Vår kära Peter Lindh :)
Undrar hur man gör för att få den här brudens jobb, mitt drömjobb ju...
Jeans jeans och ännu fler jeans!

Tortyrkammaren forts.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12801759.ab



Äntligen lite uppföljning om vad som faktiskt hänt i huset. Hoppas dock inte deras misstankar om brott stämmer. Men det återstår att se!


Antar att tidningarna kommer vara ganska snabba med att uppdatera efter presskonferansen så jag ska hålla utkik!

Hemköps nya påse, lite roligt är de...?;) 

Har precis kommit hem från en blåsig promenad på stan. Lunchade med söta Johanna med! Blev en kycklingtalrik som brukar vara god men som svek lite idag, men men pommes och vitlökssås är också gott:) 
Johanna ville så gärna vara med i bloggen men foto är inte vår starka sida märker vi:) vi började bara skratta men härligt är väl de!:) vi började så smått planera In en jobb fest också..;)

Keep it simple!

Idag kör jag enkelt outfit med vit tisha i stoppad i min älsklings Nudie jeans och beigea boots! Nu drar jag på lunch med Johanna! 

Rockabilly

Åh vad jag tycker Rockabilly-stilen är ball! Man kanske skulle byta helt och köra stenhårt på Rockabilly? Kvinnligt men ändå med mycket attityd !

Men jag är nog lite för mesig, och tyvärr tror jag det är lite för svårt att hitta tillräckligt med kläder. Men fint är det i vilket fall som helst, och jag avundas alla som verkligen kör hela vägen på stilen. För det är så fiiiint! skita i modet och köra sin egen stil är det enda rätta. Tycker synd om folk som gör allt för att vara modeslavar, blää!







Frans-förlängning? Lösögonfransar?

Något jag verkligen hatar är att köpa mascara! Och min är såklart slut, Jag tycker aldrig man blir riktigt nöjd med en mascara och jag har prövat en massa. Helst hade jag velat slippa mascara men samtidigt är det det enda ögon-sminket jag använder så jag skulle nog se lite trött ut annars..

Och frans-förlängning vägrar jag göra! Gjorde det en gång på jobbet och för det första höll det i typ 2 dar och dessutom tappade jag såå många egna. Aldrig igen! Och Lösögonfransar vet jag inte om jag pallar med varje morgon, förmodligen lika dåligt för ögonen som förlängning. Så What to do? får väl gå in och be om hjälp någonstans, brukar bli bästa resultatet när det gäller smink, hudvård och hårvård.




Godagens! Idag är det inte lika roligt att vakna upp med en helgrå himmel och massa blåst, men vi kan inte ha klarblå himmel varje dag i halmstad, eller hur ;)

idag blir det ytterligare en lunchdate, men idag byter jag elvira mot Johanna! Min kära kollega.

Vi upptäckte att vi inte ska jobba ihop på över 1 vecka så då måste vi ju hitta andra sätt att mysa! Och det enda gången vi kan luncha är när någon av oss är lediga, typ idag :)


vet ni? imorn är det onsdag, sen torsdag sen åker vi! whiiiee!! :D:D

måndag 28 mars 2011

Om ni inte redan visste det så Jag ääälskar att laga mat! Idag blev det räk-pasta med vitlök och basilika:) mums! 

Alla dessa fina bilder ha jag på mitt kylskåp!:) påminner mig om mina fina familj, sommaren och alla gamla stunder man haft med vänner man förmodligen alltid kommer att ha kvar :) 

Benhinneinflamationen vill inte ge sig tyvärr:( får ont av att bara gå till stan, en promenad på 15 min.. Så nu ska ha smörjas! Hoppas det hjälper! För annars blir de tufft i Budapest, där blir en del vandring kan jag tänka mig:)