måndag 31 januari 2011

Afrojack Feat. Eva Simons - Take Over Control



jag fullkomligt älskar den här låte, den spelades flitigt på jobbet och i helgen såklart;)
Tror detta kommer att bli en riktig tagga-till-låt som varar lääääänge ;)

Jag och Lovisa gör det mesta för att inte erkänna våra shoppingproblem, vi hittar alltid bra och många anledningar till varför vi ska få genomföra våra köp. Och inte blir det bättre av att vi umgås, de är som två alkisar som försöker bli nyktra ihop. Det är liksom lättare att bli fulla ihop.
Men nu har vi bestämt att vi ska rensa våra garderober stenhårt, sen byta med varann ( man tröttnat alltid på sina kläder, Medans andra tycker dom är jätte fina) och då kanske de känns som att vi har massvis med nya kläder och lugnar oss med shoppandet? Eller så varar de en vecka och sen är vi tillbaks på samma spår igen;) men som sagt, vi är ju i alla fall snygga;)

( fråga mig inte varför Lovisa fortfarande heter "Lovisa Nudh" på min mobil haha)

Montazami Family

Jag är en av dom som blev kär i Maria Montazami första gången jag såg henne på första avsnittet av svenska hollywood fruar.
Hon är så söt och hela hennes sätt att vara är fantastiskt. Han hon nånsin en dålig dag liksom?
Och hennes stil är riktigt fin. Hon är alltid fint klädd, inte för sött inte för mycket som de kan bli med dom andra fruarna...
Och henne döttrar dessutom, grymt fin stil! Man ser också var deras skönhet kommer ifrån. kan inte bli annat än med dom föräldrarna.
Sara Montazami bloggar till och med på Veckorevyns hemsida ;)


Här kommer några godbitar i klädväg!


























Som vanligt var jag seg i lördags med att komma på vad jag vill ha på mig( därav ingen bild), så i sista stund lät jag Johan övertala mig att jag såg bra ut i det jag hade. Och som vanligt var jag bitter i 15 minuter och sen brydde jag mig inte resten av kvällen vad jag hade på mig. Jag tror vi brudar ofta gör så, spenderar allt för mycket tid till att tänka på hur vi ska se ut, för när vi väl kommit ut, tagit några shottar och börjar dansa så tänker vi inte längre på vad vi har på oss, utan bara kör järnet och har roligt. Eller så gör iaf jag!

Monsters

Johan säger att jag inte ska rekomendera filmer för oftast tycker jag om dom filmer han tycker är kassa. Som denna tex.
Men jag tycker denna var bra!
"För sex år sedan upptäckte NASA möjligheten att främmande liv i vårt solsystem. En sond lanserades för att samla in prover, men kraschade vid återinträde över Centralamerika. Strax efter började nytt liv , och hälften av Mexiko var karantän som ett smittat område. Idag kämpar amerikanska och mexikanska militären fortfarande för att hålla "varelser " inhängda. Vår berättelse börjar 6 år senare när en amerikansk journalist går med på att eskortera en skakad turist genom den infekterade zonen i Mexiko till säkerheten för den amerikanska gränsen"

Det jag tyckte var bra med denna filmen var att den inte var som en vanlig framtidsfilm när man får följa ett gäng som kämpar mot utomjordningar eller någon smitta, och verkar överleva det mesta, utan hur det faktiskt skulle kunna vara i framtiden om något sånt här händer, hur folk beter sig och hur folk lever vidare. Man behövde inte sitta på helspänn hela filmen för att man var rädd, men den var ändå spännande hela vägen igenom. Det jag tyckte var extra grymt var att det såg så verkligt ut med alla byar som hade blivit övergivna. Monstrena i sig ser inte verkligt ut men man ser inte dom så mycket så att man stör sig på det. helt klart sevärd, med lite tråkigt slut.


!

Bowling it is!

I helgen var det då dags för den stora revanch mathcnen i bowling.. som tyvärr inte riktigt gick som jag kanske planerat...
Uppladdning med käk på Idas, god mat blandades med Psykningar.
Jens Tar sats!

Det började hyfsat för mig och Lovisa...
Gänget minus Mange fotograf och Andre bowlingmästarn.
vid klockan 21:00 Övergick bowlingen till grym disco-bowling, med lite dåligt ljus enligt mig ( en av många anledningar till att mantchen gick som den gick..)

Spacade Bowlingbilder ;)




Som ni märker är inte Mange jätte sugen på att vara med på kort ;)

Här ser ni då bilden av två förlorare.. ( Det är inte jag som är blek, det är Lovisa som varit i Thailand och fuskat)

Här ser ni då straffet.. En brännmanet, och för er som inte vet vad det är så är det Vodka blandat med Tabasco, och inte så lite heller. Bartendern frågade om vi ville ha en 4:a eller 6:a men det slutade med en 9:a!

Här ser ni då ställningen efter en brännmanet..
Och här ser ni då minen efter en brännmanet..
Vet faktiskt inte varför det gick så dåligt denna gången, sist vann jag faktiskt allt och den här gången kom jag näst sist, Andre som var sämst sist vann denna gången.. helt uppochner och bakochfram, men det kommer fler chanser och så jäklar!


Resten av kvällen spenderades på Moon, helt okej kväll. Blev Lite häng i sofforna och Lite dans!


såna här bilder diggar jag! random-pic vid automaten någon gång melllan 01:30-02:00 för att ta ut pengar till den efterlängtade kycklingrullen.
Tack för en grym kväll!!
Än en gång lyckas jag inte fåna mange på bild, men en dag, då..

lördag 29 januari 2011


Är som vanligt helt seg efter jobbet. Tror det vilar en förbannelse över min soffa. Så fort man sätter sig i den vill man bara mysa!
Så det fick bli en mega stor latte så jag kommer igång lite inför kvällen.
Ska bli kanon roligt! vann över alla i bowlingen sist så jag har grym press på mig själv, kan inte inte inte förlora!
Ska försöka komma ihåg kameran med;)

Mys på jobbet! Nu blir de att vila upp inför kvällens äventyr! 

Inspiration





Behöver lite inspiration till kvällen, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, först ska vi ut och bowla men sen ska vi vidare och skaka rumpa :)
Alla dessa toppar är nya i garderoben så någon av dom får det bli. Om inte den här nedrans snön hade kommit IGEN så hade det varit lite lättare. Jaja, nu blir det jobb i ett par timmar först!


Niclas Z Lindh

Bara för att jag vet hur gärna du vill vara med här! ;)

Tjejmys!

Igår var det tjejmys här hemma hos mig! Hämtade upp tjejerna direkt efter jobbet sen drog vi iväg och köpte god kinamat som vi nästan kräkte upp igen! Vi ska lära oss att inte äta så fort och kanske inte så mycket haha :) Men inte många minuter senare var hemma-kväll påsen framme!
Vi gjorde det vi alltid gör bäst, snackar skit, drar dåliga skämt, berättar saker vi inte hade gjort utan vin, äter allt för mycket och skrattar oändligt mycket! Och som vanligt när det blir roligt glömmer jag bort kameran men jag fick ett kort på alla i alla fall!
Sen spelade vi ett spel som var ganska intressant, man skulle säga en fråga som tex " Hur snygg tycker jag att jag är på en skala 1-10" Och då skulle dom andra svara vad dom trodde att man själv tyckte, haha det blev många skratt!
Söt Lova! ( Ni skulle sett alla andra bilder på psycho-Lova )
Ni vill inte veta vad Emilia gör här, men vi kallar den skalbaggen ;)

Söt elvira!
Hemma-kväll påsarna är med på varenda bild haha

Elvíra kom med en jättefin present, Söt som hon är!
Dumle ( som jag älskar) Och massage stenar som man ska värma i ugnen. Tack!!





fredag 28 januari 2011

Lars Winnerbäck - Hjärter Dams Sista Sång - Video



Och här kommer ytterligare en favvis!
Vilka minnen!:D
Lasse på brottet i Halmstad kan vara det bästa konsert Någonsin :)

Lars Winnerbäck - Elegi



Igår körde jag och Nickepicke ett Lasse W race på jobbet. Det var riktigt längesen jag lyssnade på hans låtar. Varför? Man kan fortfarande sjunga med helt utantill :)
Han är ju så bra. Han var alltid varit och kommer förmodligen alltid att vara. Han är kungen av texter! Han pricker in en mer än vad man kanske egentligen vill. Elegi är egentligen en av dom låtarna med text som jag inte alls tycker påminner om mig eller så men av någon anledning tycker jag bäst om Elegi. Förmodligen melodin. Jag får nästan lite pirr i magen av låten. Precis som när man är nykär.
Underbara Lasse!

torsdag 27 januari 2011

Nya leopardklänningen! Längtar tills man kan ha bar-Bent!
Träningsvärk idag dessutom, ;)

Helgen




Imorn blir det mys! Elvira och Lova kommer hit och myser med mig!
Sen på lördag blir det biljard och bowling med grabbarna grus. Jag har lagom press på mig då jag vann över alla sist, hoppas jag har samma flyt på mina bollar som dom andra har oflyt på sina..



onsdag 26 januari 2011


Idag har varit en märklig dag, har inte fått ordning på något känns det som. Dessutom verkar folk i min omgivning inte vara på bästa humör heller. Har haft 1 trevlig kund. Han var 12 och frågade om jag trodde han var tillräckligt stor för XS kallingarna.
Och det här smittar av sig, nu är jag på dåligt humör. Men det tänkte jag att jag skulle träna bort nu. sen blir de sängen och förhoppningsvis väntar en bättre dag imorn!

H&M L.O.G.G

Fick hem denna underbara tröjan från H&M härom dagen. den är helt fantastiskt Skön, så jäkla mjuk! Blev inspirerad av hela outfiten så jag kör på en liknande ;)
Känner ni igen modellen? Hon har varit med i top model en gång i tiden, så det blir tydligen något av dom där små tyra-robbotarna ändå ;)
Har haft Skön sovmorgon, börjar inte för än 12:00 idag så nu tänkte jag att jag skulle in och gå på jakt efter det jag tycker är svårast att köpa..underkläder.. Wish Me luck!


Ser nästan ut som en pyjamas? Pyjamas mys!:)