måndag 31 oktober 2011

Rihanna. Om du bara visste hur hatad du är i Sverige nu. Okej alla blir sjuka och det är jätte jobbigt. Men man blir inte sjuk så allvarligt och så snabbt så sent. Hade du meddelat några timmar innan kunde jag förstå men nu stör jag mig bara. Jag och Syrran skulle Fira hennes 25-års Dag och min 23-års dag med god mat, mys och konsert. Men nej! Du förstör fantanig en upplevelse som vi väntat på länge. Tror du nyss slog rekord i att förlora flest svenska fans på kortast tid.
Rihanna - Who's that girl ?

Sitter på tåget på väg till Malmö. Ganska mysigt att åka tåg så länge de går som de ska(!?) läser lite tidning och dricker drick-yoghurt.

I samma vagn springer 2 barn runt. Dom pratar svenska, engelska och franska Dom är väl sisådär 5 och 7 år gamla. 
Där ligger man i lä.. 

Rihanna The Loud World Tour

Idag gäller det och smäller det!
Vid kl 14 åker jag ner till Malmooee Till sis, sen går vi ut och käkar och pimplar lite vin och firar födelsedagar. Detta är nämligen Rebeccas Födelsedags present från mig, mamma och pappa, och samma sak fick jag i present! :)
Det ska bli så jäkla roligt. Mina förväntningar är faktiskt inte jätte höga, för jag vet inte vad jag ska förvänta mig? Vilket bara är bra för då kan de ju bara bli bättre :)
får se hur mycket smygfotande jag kan lyckas med :)

OFFICIAL Twilight Breaking Dawn Trailer



Jag dör jag dör jag dör jag dör!!
Jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag vill bara se denna jävla film nuuuuuu!!!!
Jag är mer besatt i dessa filmerna än vad Edward är i Bella..
Och ni som sett filmerna fattar att jag menar allvar.
18 november kom fort!

söndag 30 oktober 2011

All The fishes in The sea

Har alltid haft ett stort intresse för akvarium, varför vet jag inte? Kanske beror det på att fiskar är det enda djur jag fick ha när jag var liten;)
Jag har haft ett ett par akvarium och säkert 100-tals fiskar. Det är så roligt att göra i ordning med massa olika stenar och inredningarsen, köpa massa nya fiskar och hoppas på tillökning :) man kan man lätt Sitta och glo i timma rakt in i akvariumet. Lugnt och rofyllt :)
När jag och Johan flyttade ihop tvingade jag honom att ta med mitt akvarium. Och där hade vi både fiskar och ödlor. Och för ett par år sen köpte vi ett stort rejält med allt man behöver till. Men tyvärr har jag inte haft så mycket tid över på senaste tiden. Så nu fick min lillebror ta över mina stackar övergivna fiskar . Och se så fint de är!
Film, godis mys, latte, onepeice. Älskade söndag! Gissa varför jag inte bloggar så mycket på söndagar? Jo för att jag gör iiiingenting knappt!:)

Krullidull

Jag är ganska trött på mitt medellånga hår! De bara hänger och är ganska trist, och ingen speciell frisyr har jag heller.
Men jag vill ju ha långt hår och då får man bara vänta tills de blir längre! :) Och tills dess får man vara lite fantasifull! Idag lockade jag till de med en korn-formad locktång. Blir inga Barbie lockar och inga kork skruvar, utan mer naturligt svall! Nicebajs

Mysigt värre

Idag är jag en stor mysfis. För idag är det söndag! Hittills har jag bara ätit frukost, legat i soffan och druckit kaffe :) kanske ska en sväng till flygstan senare men annars blir de mys hela dagen med en skål godis och lite film;) har mina mysiga Raggsockar som jag fick av syrran i födelsedags-present. Varmt och skönt:).

SöndagsMys




Igår var mamma, pappa och Lucas här och hälsade på!
Vi åt god thibuffé och gick runt i affärer. Hälsade på på mitt jobb dessutom :)
På kvällen åkte jag hem till Johanna och myste med Lovisa och Sofie. Men jag åkte hem tidigt, är helt slut på helgerna nu för tiden. Dessutom hostar och snorar jag hela tiden. Vill inte bli sjuk.

Imorn är det däremot dags för Rihanna!!
Åker till Malmö och till sis för att mysa, äta på restaurang och till sist se Rihanna, kommer bli Awsome!!!

fredag 28 oktober 2011

Hanssons

Imorn är jag ledig och då kommer heeeela ( förhoppningsvis ) min familj och hälsar på! Ska bli så mysigt så! Dom ska få se min nya arbetsplats, mysa med kattena och gå på stan såklart :)

Kaffe baileys

Jaha! Då var de fredag. Kaffe baileys på menyn!

Blondette



Så här blev mitt hår! Inte så tokigt ändå. Spännande att se hur ett utseende förändras bara med hjälp av lite färg?
Tycker personligen mina ögon och ögonbryn smälter in bättre. Men jag känner mig fortfarande ganska blond :)

Jofama by kenza


 Här är en bättre bild på min nya snygga jacka från Jofama By Kenza. Sjuuukt fin är den. Och grå till och med! snygga detaljer och det bästa är det blommiga innefodret :)


Dagens M


 Idag är det enkelt! Alla kläder kommer från 'trummvirvel' JC!!
Skinnbrallorna köptes i stan och Tröjan på eurostop.
Min nya fina fina tröja har ett fint tryck och fin text tycker jag!
 "Going places that I never been. Seein´ Things that I may never see again

Espresso house

Lunchar på espresso house, kanon mysigt! Och skönt att komma från jobbet en stund, att luncha på sin arbetsplats är ju inte hälften så avslappnande. Och espresso house är så bra för där kan man lägga till 5:- och få latte! Underbart!

Sneak à peak

En liten titt på håret. Mobilkameran är ju inte ultimatum men de får duga tills vidare!:)

Jeans test i Amelia

Tidningen Amelia har varit runt i landet och testat jeans. Och självklart fick JC högsta betyg utan någon som helst tvekan. Vi är som vi alltid säger, bäst på jeans.
Och jag hade blivit mycket förvånad om dom satt några andra butiker högt. Jag vet ju inte vilka dom andra butikerna i testet var men du kan ju knappast gå in till varken Lindex, H&M, Åhléns, Gina Tricot eller liknande och förvänta dig hjälp med jeans och jeans-storlekar? Du ska vara glad om du får ett Hej.
Hon som testar berömde säljaren för att inte vara för på utan lät henne gå runt och kika lite först. Vilket är väldigt viktigt. Att springa fram till kunder får kunder att springa ifrån butiken.
Hon fick ett par Lee Marion ser jag, och jag tror faktiskt jag hade gett henne det med, Det är svårt att misslyckas med Marion jeans ;)
Tack Amelia!

torsdag 27 oktober 2011

Är jag inte snygg så säg? lägger i lite beiga slingor i håret. Älskar kontrasten mellan kallt blond och varmt brunt;) ni får se imorn!

Dagens M

 Idag är jag en mysfis. hade helst velat jobba i Onepeice. Tänk er de? jobba i onepeice affären och bara bära onepeice. Mysigt!