tisdag 31 maj 2011

Halle to the lujah


Hallelujah!
Bloggen fungerar igen! inte dumt alls, och tack vare Mange och Johan!
Satt igår och var så impad över glansen i mitt hår nu när jag kör Redken impackning, så jäkla fint! då kom jag också att tänka på att Lugg kanske inte skulle vara en dum idé att klippa igen? Vad tycker ni? Kanske blir för "Sött"?


Insidius

Såg denna film i helgen. Hade hört att den ska vara riktigt grisig och jag och Johan har ju sett dom flesta skräckisarna nu så vi var tvugna att kolla denna också,
Och visst var den läskig! Från första början känner man att huset inte är något man själv hade satt foten i men såklart ska där flytta in en barnfamilj. Ganska snart upptäcker man också att där finns spöken i huset och att dom gärna ger sig på barnen. Mamman i huset är hemma hela dagarna och ser saker som Mannen,som jobbar, inte tror på, också ganska vanligt i såna här filmer. Jag tycker den till en början är riktigt spännande och obehaglig. Musiken och hela inspelningen är lite kult-inspirerat vilket man får tänka¨på när man ser den eftersom filmen känns lite "gammal" Och det gör också vissa special effekter. Den är också väldigt lik Paranormal activity filmerna till en början ( kan bero på att de är samma regissör) Men till slut, som många andra skräckfilmer, ballar den ur och blir väldigt overklig i slutet, både vad det gäller effekter och själva historien. Vilket kan vara väldigt irriterande för vissa, men skönt för mig tex då jag slapp gå och lägga mig lika rädd som jag var i början av filmen! :)
Den är helt klart sevärd om man gillar skräckisar med kul-stil, barn, spöken och specialeffekter.


Grattis världens bästa Mange på födelsedagen! Börjar bli gammal nu?;) hoppas du får en fantastisk dag idag! 

Idag har jag fått tag på något som jag hoppas är fantastiskt! En kräm som ska hjälpa till att laga huden efter ärrbildningar av finnar och acne. och det är precis det jag har problem med nu när jag ätit tetralysal att även om finnarna i stort sätt försvunnit helt finns där massa ärr kvar sin fortfarande förstör min hy:( men nu ska de bli ändring på hoppas jag! Dessutom sa dom att den rekommenderas efter användning av  tetralysal , kan knappast bli bättre?:) 

måndag 30 maj 2011

Idag har jag varit ledig! Och dagen har spenderats mest med Lovisa, vi åt mysig lunch på Roberts och sen strosade vi runt på stan i några timmar. 
Vandrade runt i min långklänning som jag invigde idag, man får passa på när vädret tillåter:) 

Har precis klippt och lagt lite toning i Elviras hår!  Blev jätte glansigt och fint!!  Alltid lika mysigt när Elvira är här :) synd bara vi inte ses oftare vi är både dåliga på de haha men bär vi väl ses är de alltid lika mysigt!:) och ibland räcker de faktiskt med en vink mellan jobben;) 

Blogger funkar fortfarande inte och jag vetifasen vad jag ska göra för de beror nog på
Min dator har jag upptäckt. Vi har installerat Explorer 9 och sen dess funkar de inte:( någon datanörd där ute som kan hjälpa mig?? Jonas?? Eller du är bara rocknörd? ;)

söndag 29 maj 2011

Grattis på morsdag kära mot! Hoppas grabbarna har tagit bra hand om sig där hemma:)

Försökte göra ett lite längre, roligare inlägg innan men blogger funkar inte :( så de är därför bloggen var tom på inlägg de senaste dagarna. Hoppas de löser sig imorn! Ha en skön söndags kväll! 

lördag 28 maj 2011

Sjuuuukt vilken dag de är idag! Tror det är mer folk på JC idag än det brukar vara på Ullared en lönelördag? Men kul är de trots hjärtat nästan stannat av stress. Har lite rast nu men man kan ju glömma att köpa mat nånstans förutom på Hemköp idag. Så de blev yoghurt med müsli, Gainomax och kaffe såklart, så överlever jag nog 2 h till. 

fredag 27 maj 2011

Fredagsmys är det bästa på heeela veckan!:)

Dagens matilda

Idag slängde jag över min jeansväst över min skinnjacka och tyckte de blev riktigt bra :)


Till det har jag min " pyjamasbyxor" haha.


haremsbyxor och stickat tröja från JC.






Förmodligen det bästa gekås fyndet från igår! En ryggkliare med inbyggt skohorn. 7 kr!
Haha de är verkligen bara på gekås man hittar sånt här. Men skön är den iaf;)

torsdag 26 maj 2011

Mxi Klänning





Nej jag är inte så pigg så här på kvällningen, det är klänningen ni ska kolla på! :)


Denna underbart fina och sköna klänningen köpte jag idag, Hoppas jag får massvis med tillfällen i sommar att använda denna! Denna, till skillnad från den svarta, är lite mer bohemisk och "finare"


Jag och Min stora Kärlek ! :)

Dagen Med Mami!

Alltid lika kul att vara vit jämte min spanska mamma...
Mors Dag Present :)



Skoprovning!



Idag var min kära mor på besök! Som alltid är lika trevligt!

Idag var vi inte i Halmstad dock utan körde till Ullared. Ingen Kö och knappt något folk!

HUr skönt som helst. Dessutom träffade jag Johanna Linda och hennes mamma och syster Sanna utanför, dom skulle precis ut när vi gick in :)

Där Fanns rätt mycket saker faktiskt, och skönt att det blivit så mycket större så man inte krockar med vagnarna..

Men dock inte så mycket underkläder eller kläder..

Men jag hittade faktiskt en Bikini! Överlycklig! rosa Boundue ( stavning)

Så det var ju tur de, sommarn räddad :)

shoppade mest bra att ha saker faktiskt

Strumor

Underkläder

Parfym

Inredning

Hudvård

böcker

Mat

Godis

Men tyvärr inte ett enda Wii spel, eller jo där fanns ju men inte billigare än i vanlig butik?

Hittade 2 klänningar också, Som jag blev helt hopplöst förälskade i, vet inte vilken jag ska använda först!

På vägen hem blev det donken och sen bar de till Halmstad. Och nu när man kommit hem och satt sig i soffan märker man hur fort bra dagar bara rusar förbi som alltid.

Jag träffar mina föräldrar väldigt ofta men det är enda så mycket mysigare när dom kommer hit :)
Så nu sitter jag här halvt depreimerad som jag altlid blir när familjen åkt hem, så nu ska jag gå och lägga mig så har de gått över tills imorn :)

Tidsinställt




Jag är så ball i min hatt höhö...

Just nu sitter förmodligen jag och Mamma och äter något gott på någon mysig lunch-restaurang eller så kanske vi är på väg till Ullared?

Mysigt är det iaf! har tidsinställt detta inlägget för jag tror inte jag bloggar mycket mer idag. ska spendera tid med mami istället! :)

Äkta hårvård is the shit





Tänk att en omgång schampo, Balsam och inpacknng kan göra så stor skillnad på håret!

Har haft lite ont om frisörschampo hemma ( jag vet jag skämms) Så jag hade nästan glömt bort hur det känns med äkta riktiga schampo, nej frank provost och bobby schampo räknas inte!

Det gör sån skillnad på håret och det håller sig längre.

Blev överraskade av vilken glans jag fick efter bara en omgång. Suveränt!

Och det är visserligen dyrt, men det räcker så mycket längre.

För ni vet väl att Schampo man köper på ICA mest innehåller vatten och salt, Och det är ju onödigt att köpa och slänga i håret?

Nytt!

Igår fyllde jag på min JC-garderob lite! Jag har mycket kläder redan men inte så mycket JC kläder och det är det ända jag får ha på mig, typ, så de behövdes!

Denna svarta långklänning kommer bli grymt skön att ha i sommar! Med converse till blir det inte så uppklätt

Och hatten har ni ju sett förr ;)


Fint med Brottarrygg!

Sen blev det en Söt liten Leopard-Klänning med Volang nedtill!

sött blandat med lite "tuffare" mönster är min stil :)







"How many cm Is it to Happiness"


Sist och minst!

Ring som ser ut som ett Måttband, Passar ju mig som syr Jeans :)


Ullared-utflykt!

Idag kommer Mami hit och hälsar på, och vi ska dra till Ullared!

Woho roadtrip!

Har inte varit där sen augusti förra året, tror jag?

Och jag vet ju att dom har byggt om som satan, så man kommer nog bli lite irriterad över att inte hitta, men rymligare är det iaf!


En liten köplista får de nog bli också!



  • Strumor till Johan


  • Massa bra att ha till lägenheten


  • Hud/hårvård


  • Bikini/underkläder


  • Wii spel!!


  • Kattleksaker/Kattmat


  • Och massa annat skit ;)

onsdag 25 maj 2011

Johannas söta kattungar. 
Förstår ni hur mysigt det är Med kattungar? Och hur speciellt det är att få vara med ända från när dom föds tills dess att dom flyttar hemifrån. När
Dom kommer ut är dom så små och hjälplösa, och när dom öppnar ögonen för första gången är dom så söta så man kan inte sluta stirra! Och när dom blivit så gamla så dom faktiskt känner igen en och bara springer fram till en när man kommer. Åhh vad jag saknar den tiden!

Treunderverk

Www.treunderverk.blogg.se

Snälla läs! Och läs vartenda ord! Från början till slut, och sprid vidare! Sånt här måste komma ut!

Tittade precis på klockan 8 hos stjärnorna, och jag måste säga att min farfar är ju grymt lik peter Harrysson! fast farfar är inte riktigt lika stor;) men annars är dom lika till utseendet :) undrar vad farfar tycker om detta.... :) 

Idag är jag mys.. På tok för gamla jeans från Gina, på tok för stor tröja från JC, och på tok för skitiga converse. Men inte så dumt de heller?:)

Hjälpte som sagt två brudar från Redken eventet här i Halmstad för någon helg sedan! Och idag fick jag detta som tack! ( hade såklart gjort de gratis men dom vill ge något som tack) det är schampo och balsam från pureology, "supersmooth" för torrt och sprött hår som mitt verkligen är!!
Den gula flaskan från Redken är "blonde glam color enhancer" en hår-inpackning som också tar bort gula/röda pigment i håret och gör det "kallare" passar mig alldeles perfekt! Sitter med inpackningen i nu! Luktar underbart!