lördag 30 oktober 2010

Finns de något bättre än cocacola vanilla när man  är lite bakis? I don't think so ;)

fredag 29 oktober 2010

Skinny Love


Jag är galet förälskad i min leggins med skinndetaljer, för dom går så jädra bra ihop med mina nitbots som är dom skönaste skorna nånsin. kan de bli bättre? knappast.

torsdag 28 oktober 2010

Persian Lime and grapefruit

Detta underbara lilla doftljus fyndade jag hos Emilia idag:)
doftljus luktar ju ofta förjävla starkt men detta luktar nystädat heeela tiden. Ett i vardagsrummet och ett i sovrummet, Perfa ;)

Kom Hem från stan för ett tag sen, har varit på lite mingel på Rosenkrantz. Fick 20% på alla varor. Köpte doftljus i samma doft som bambu pinnarn. så nu kommer se lulta underbart i mitt hem:) dom nya kläderna visades upp, Spirit of Maya. Massa fina tunikor, mys och yoga kläder:) vi fick gott vin och massa god plockmat, som Helena gjort själv(!?). Imorn blir de middag med gamla nudh gänget och zvision.  Men först en sväng till Småland ;) 

happy

Så här glad är jag just nu!
Mycket har gått snett de senaste veckorna, men nu jävlar ordnar saker och ting upp sig. Det krävs tålamod och lite jävlar anama ( som min gamle fotbollstränare brukade säga)
Och till slut så börjar backen gå nerför !



:D

Höstmys

Gör man något annat än att tända ljus på Hösten?
Måste gå åt fruktansvärt mycket värmeljus på ikea nu.
Men det är ju så mysigt och de luktar gott dessutom.















Den gröna ansiktsmasken jag har på bilden nedanför är grym!

den kommer från Nimue. Och som ni ser är den riktigt grön, och huden fungerar likadant som håret. Om man behöver få bort röda pigment i håret använder man faktiskt grönt, som oftast kommer i Ask version. Att säga att man använder grönt kan nog annars skrämma kunden lite...

Jag som har mycket röda blemmor och ärr i ansiktet använder denna ansiktsmask för att dämpa de lite. För de gröna i ansiktsmasken mattar ner det röda och gör hela ansiktet mer matt och mindre glansigt. Bra va?

Och den är faktiskt inte så dyr alls, tror jag köpte den stora tuben för 249 kr och jag har gjort denna masken säkert 4-5 gånger och den är fortfarande halvfull.

Tips från mig till dig ;)

Singin in the rain

När det är regn och rusk ute så får det bli Mys inne!
Ansiktsmask, mysdress, inpackning och bubbelbad.
Blir kanske en liten powerwalk sen. Men vädret gör ju en inte jätte sugen precis...

onsdag 27 oktober 2010

Imorn ska jag och brudarna gå på lite modevisning på "Fröken Kreativ" som snart ska bli "Rosenkrantz -inspired of love". Emilia jobbar på fröken kreativ sen september, så de har blivit en hel del spring där sen dess:) de är en liten söt butik på en innegård i halmstad. Dom säljer såå mycket fina inredningssaker! ljuslyktor, tavlor, krukor, blommor, möbler, kuddar, fat m.m. De var bland annat där jag köpte mina "doftpinnar".  Så nu ska dom
Också ta in ett klädesmärke som heter Spirit of Maya.  Skaparen av märket ska komma och berätta mer om märket som är Rättvisemärkt och miljövänligt framställt:) kan absolut ingenting om nånting sånt så de ska bli intressant:) och lite mingel är väl aldrig fel:)

Ricinolja i all sin ära. Jo jag vet hur många ni är som köpt Ricinolja för håret. Damen inne på hälsobutiken var mycket mån att berätta att de har varit ca 100 småbrudar och köpt oljan sen en vecka tillbaka. Men de hon inte verkat berätta är att jojoba oljan är mycket bättre. För den är drygare och kan användas till mer än bara håret sa hon, Hon nämnde att i stort sätt alla hudvårds och hårvårdsprodukter innehåller jojoba olja. De är grymt för håret, för torra toppar, och till och med botten för dom som har eksem osv. Och till huden skulle den vara fantastisk, till och med i ansiktet. För torra ben och fötter och grymt bra förebyggare för solbrännan, så go for jojoba olja Ffs! 

Fika på maxi med underbara Lovisa! Vardagaslyx! 

tisdag 26 oktober 2010

Har man blivit vuxen när man är överlycklig för att kylskåpet är fullt? 

måndag 25 oktober 2010

Längsta dagen på länge, 

Johan har haft ont i sitt lilla huvudet i över en vecka nu så då var de dags att åka till vårdcentralen, var där vid elva, tjugo över var vi ute igen med en remiss. Så vidare upp mot sjukhuset, satt i vänterummet nr 1 ca 30 min, sen vidare till ett behandligsrum, där fick vi sitta i 2 timmar, inte ens en tidning hade vi, lite då och då kom läkare förbi och ställde lite frågor, en sjuksköterska kom endast in för att berätta att vi valt fel dag att komma in på ( valt?  )sen fick vi gå ut i väntrum nr2 där
Vi satt i 30 min, efter de fick vi gå till ett nytt behandlingsrum där dom klämde och kände fram och tillbaka i 1 timme, sen fick vi reda på att han skulle röntgas. Tillbaka i väntrum nr 2 Efter 30 min gick vi upp en våning och och röntgade, vilket tog ca 10 minuter,
Läkarna sa att dom
Bara skulle komma bilderna på datorn och sen berätta resultatet, så tillbaka till väntrum nr 1. Där satt vi i ca 1 timme, sen in i behandlingsrum igen och fick svar på resultatet som var heeeelt normalt. Som tur var. 
Så 6 timmar senare var vi ute i luften igen, helt slut i hela kroppen, men med positiva resultat från läkaren, vilket så klart är det viktigaste, hade kunnat sitta där i en vecka så länge resultaten är positiva:) 

Direkt efter åkte vi till maxi och Storhandlade, när vi kom ut var de kolsvart och haglade. Hem och packa upp, vika all tätt som jag glömt igår, diska och laga mat, nu är de Ullared och jag rör banne mig inte från soffan mer idag... 

lördag 23 oktober 2010

fredag 22 oktober 2010

Gamla godingar

Sitter inne i tredje rummet med vår gamla gamla gamla dator, johan har haft den sen urminnes tider. Men! den fungerar utmärkt. Det bästa med den är att alla gamla bilder ligger på denna datorn. De är de här jag menar med att man måste ha en kamera, man tar så många bilder när man väl har en, och dom är så roliga att titta på sen när man nästan glömt bort dom. Här är allt från när vi flyttade till halmstad och framåt. Enjoy!