söndag 29 augusti 2010

Ska jag våga? Sist jag såg denna var  tillsammans med Emelie och jag var alldeles för ung och drömde mardrömmar i all oändlighet. Jag var så säker på att den äckliga lilla figuren skulle komma och kika fram i min dörröppning så jag vägrade blunda, och då blir de svårt att sova. Men nu kanske kanske de går...

Black and white. Jag och        Mamma seniorita! 

lördag 28 augusti 2010

Håller på att fixa mig för utgång. Blir först vin med brudarna ute på loungen på jobbet ( de är ju grrrrymt väder )  Sen blir de dans dans dans heeeela kvällen på club Nasa:)  synd bara de krockat med älmhultsdagarna, hade hemskt gärna firat Olas 20 års dag :) 

onsdag 25 augusti 2010

Malmöfestivalen var kanon mys! Såg bland annat maskinen och familjen. Familjen måste jag säga överraskade en del, har tidigare inte varit nått vidare fan men efter att sett han live så är de stor skillnad :) och maskinen är ju grymma som vanligt;) 

måndag 23 augusti 2010

Idag har varit en mycket tung dag. Man vet inte hur man ska känna riktigt. Sorg, besvikelse, ilska, panik. Gabbe var verkligen en person som jag alltid sett med ett leende, alltid alltid glad och alla runt omkring om honom var glada. Han spred glädje! Men tyvärr var han nog inte glad själv. Tydligen. Och de är så svårt att inse att ingen av oss kunde se de och hjälpa! För de hade vi gjort. De fanns många som hade ställt upp. Många som hade funnits där, men hade det hjälpt? Gabbe ville inte längre, och han gjorde något åt de. Kanske hade han stått ut länge nog? Kanske är han glad nu så som vi trodde han alltid var. Borde inte vi då vara glada för hans skull? Men hur fan ska de gå till? Hur kan man vara glad när man vet att man aldrig kommer att träffa denna person igen.? Och den största frågan återstår, varför varför varför?? Varför just du, varför just nu?
Varför kunde inte du få vara lycklig och trivas med ditt liv? Varför varför varför? Tyvärr får vi aldrig svar och vi kommer aldrig förstå vad han kände, för vi anade inget.
Tankarna far och flyger. Vad som helst kN tydligen hända när som helst. Tror ingen var beredd på de här och ingen såg de komma. Sorgen blandas med ilska. Man är arg för att sånt här hemskt händer, spec människor som inte förtjänar de! Men mest av allt är
Man ledsen, man försöker sätta sig in i familjen, släktens och de närmsta vännernas situation, hur klarar man sig igenom en sån chock och sorg? Hur blir man nånsin glad igen? Hur lever man vidare utan en person som man har haft med sig hela sitt liv?


Gabbe du berör oss alla med din bortgång. Vi är så många som kommer sakna dig. Så många som kommer att tänka på dig varje dag i resten av sina liv. Vi alla kommer tänka tillbaka på dig med ett leende. Och kanske en vacker dag kommer vi att förstå att du nu har det bra och att du nu är glad, då kanske också vi kommer att vara glada för din skull.
Vila i frid Gabbe, en dag ses vi igen!

söndag 22 augusti 2010

"in trance we trust, in Dreams we dance".  


R.I.P min vän

"just gonna stand there and watch me burn but thats alright becourse I love the way it hurts, just gonna stand there and hear me cry?  Thats alright becourse I love the way you lie, I love the way you lie.

fredag 20 augusti 2010

Kapten hos morfar. De är livet de :)

Kaffeälskare Som jag är så är jag smått beroende av min espresso maskin. Till den har jag också fått en mjölkskummare, den är något av det grymmaste som nånsin uppfunnits Den skummar och värmer mjölken medan man själv kan stå och försöka vakna till lite ;) men! Härom dagen gick mjölkskummaren sönder, panik utstod och jag satte mig direkt vid datorn och laddade med ett mail till zinzino, jag tänker inte tolerera sånt här! Skev vad som hade hänt och frågade vad dom tyckte jag skulle göra åt saken?? Efter två min fick jag svar: 

" Kära kund! Vi beklagar det som hänt med din mjölkskummare vi har omedelbart skickat en ny till dig på posten som anländer inom några dar. Den gamla kan du slänga.  

Mvh personelen på Zinzino."'

Det kallar jag gryyyym service. Och igår anlände den! Så nu är mina mornar räddade igen. 
Ja jag har en lattemugg som är köpt på espresso house. Det smakar bättre då ;)

torsdag 19 augusti 2010

Nästa lördag är det äntligen dags för nyöppning för
 Club moon här i Halmstad, club Nasa!  Kommer blir grrymt!  Kommer att hållas en gång i slutet av varje månad, stora
Dansgolv! Grymt bra dj från New York,  jayson, som är ganska så känd i stockholm ;) vi på nudh kommer att styla och fixa Denise och tjejerna som kommer vara
Värdar ( kolla in Denise  grymma blogg www.deddenisen.blogg.se ) sen kommer vi såklart vara med och röja loss på dansgolvet med alla trevliga människor!  Stick dit vettja!

måndag 16 augusti 2010

Härom dagen fixade Lovisa värdens krull på mig, kände mig som Marilyn Monroe ;) men detta är en grym bas till en uppsättning, grym volym och fina lockar. Snart kommer alla uppsättningar upp på bloggen. Ska bara skaffa mig ork och tid;) de är några stycken och när man bloggar med iphone får man bara med 2 bilder nämligen :) Men en dag då jäklar;)

Jag säger de ingen annan vågar. Sommarn är slut! Över. Hösten är på G. Men jag tycker faktiskt att de är ganska mysig, de betyder nämligen ut med islatten, in med Te :)  själv kör jag på chai te;)

På jobbet är det full rulle just nu, många planer smids och de kommer hända mycket i höst. You Will see! 
Men jag börjat med att dra till Älmhult i helgen och kollar på Pappsen som ska spela fotboll sen vidare till Malmö och Sis och någon festival, jag har dålig koll;)  grymt mysigt lär de bli i vilken fall;) 

lördag 14 augusti 2010

Nu jäklar ska huden fixas! Jessica har gett mig mirakel produkter så nu hoppas jag på mirakel! 

onsdag 11 augusti 2010

Jag, Lovisa, jennifer och jessica på flum bilderna från fotograferingen med Åsa bakom kameran, tycker nästan såna här bilder är grymmast, de ser inte så uppgjort ut och man visar kläderna på ett helt annat sätt! Vi har fått många sköna skratt idag kan jag lova, en sak är ju säkert, I Love My Job!   

Har jag världens eller har jag världens snyggaste syster? Som dessutom är så frrruktansvärt lik Mary af denmark;) 

tisdag 10 augusti 2010

Lite bilder från fotograferingen på jobbet igår, hade grymt roligt! Man märker att man inte
Är van vid att stå framför en kamera och Posa. Men till slut röjde vi loss ganska rejält och de kommer nog märkas när bilderna kommer ;)      Bilderna kommer att komma upp inom kort men mer än så vill jag inte avslöja:) efter fotografering och skumpa drog vi till Harrys och åt sååå god mat:) snackade lite skit sen drog alla åt varsitt håll. Men inte långt efter möttes jag och Lova upp och åkte ut till Tylösand och måndagsklubben! Träffade många trevliga människor och dansade heeela natten lång, precis som en utekvällen ska vara:) sista måndagsklubben avklarad, känns verkligen som sommarn är slut:( men! nedräkning till nästa sommar börjar redan nu! 

måndag 9 augusti 2010

I loooove My new boots, så jädra snyggt till söta klänningar. Nu tillbaka till photoshot på jobbet! 

söndag 8 augusti 2010

Så här Het vill jag med vara när jag fyllt 40. Jennifer snyggast aniston 

fredag 6 augusti 2010

"  You are My north, My south My East and My west, My working week and nu sunday rest " 

Jag har världens finaste sambo.<3 

torsdag 5 augusti 2010

Make up från arteco, grymt
Mineralsmink till helt okej priser och i grymt stora förpackningar, man ser ganska osminkad ut men ändå täcker det de som täckas skall. Kanon ju!:) 

Gick till jobbet som en gammal skata men kom hem som en helt ny människa! lät Annica sätta saxen och penseln i håret mitt, blev slingor och lite blonda och sandiga nyanser, jag gillar naturligt hår;) sen bort med dom
Slitna topparna!
 sen lät jag Jessica lägga händerna på mitt ansikte, de finns ingen som har så underbara händer som Jessica! Helt magiska är dom, ansiktet blev len som en babyrumpa! Tänk vilka under vi kan göra på Nudh ;)