fredag 2 oktober 2009

Inlåst


Huuur förbannat bra är inte detta prpgrammet?
och hela idén överhuvudtaget.
Dessa jävla undomar vad synd det är om dom. Seriöst.
De är nog det svåraste just nu, att växa upp, göra det rätt, fixa skolan rätt, välja rätt utbildning, välja rätt umgänge, behålla sina kompisar, ställa upp för dom men ändå inte göra de på ett sådant sätt som skadar en själv. vara "inne" för att "passa in". Gör idiotiska saker för att slippa bli mobbad, komma överens med alla lärare där mer än hälften egentligen inte tycker om barn och ungdomar.
MEN det är ingen ursäkt för att börja knarka, slåss, supa och bete sig som idioter. men det är fan inte lätt att sluta med det ensam. de är inte lätt att stå emot ett helt gäng "kompisar" och behöva säga nej. speciellt inte när man är så unga som dom, en av dom var född 93. då är man fan inte stor och gammal, hur mycket man än tror att man är det. Det är förmodligen inte heller lätt att vara föräldrar till ett barn som hamnat fel, vad ska man göra när man redan gjort allt?
Därför är det skit bra att sådana här projekt görs. som en av de gamla fångarna sa igår, om vi räddar en av tio så är det värt det. Jag hoppas hoppas hopppas att fängelsebesöket gör att dom blir så rädda så att dom nästan skiter ner sig, så att dom någon gång fattar hur förbannat idiotiskt och sorgligt det är att hålla på med sån skit som dom gör. Sluta och lägg av nu!! det finns ett bättre liv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Släng iväg en Kommentar vettja ;) Glöm inte din egna Bloggadress!