lördag 30 juli 2011

Semester! Äntligen ! Och glada dagar väntar!
Semester firande ikväll! Stugan på måndag. Syskon-mys på onsdag! Tall ship racers på helgen! Mamma och pappa nya heeeela v 32 ;) sambomys v 33:)

torsdag 28 juli 2011

Har inte jag världens snyggaste gudfar? Tror de ligger i släkten;) 

onsdag 27 juli 2011

Det var väl lite lagom folk på Tylösand ikväll. Inte! Det var helt sjukt ny mer folk! Och självklart var det de! Hoffmaestro var ju där. Och jävlar vilket röj! Dom körde verkligen järnet och fick med publiken i varenda låt. Vilket energi! Synd jag inte filmade! 

Lite smygfotande på Hoffmaestro backstage innan dom körde heja-ramsa och gick på scen!  

Att vänta på att hår ska växa ut till långt svall kan vara gaaaanska jobbigt. Och nu var var jag himla trött på mitt hår! Så det bör det klipp klipp! Och vipps! Lite inramning runt ansiktet gör mycket:) 

AW


Jag och mina Kollegor är inte bara kollegor, vi är knäpp i huvudet, störda och alldeles fantastiska!
Så därför får vi inte nog av varann på arbetstid utan måste hänga efter jobbet, och dessutom måste Nicke som har semester hänga med oss för att han saknar oss såååå!
Igår blev det after work på Morfars uteservering. Åt en jätte god pasta och drack gott.
Vi pratar lika mycket skit på fritiden som på arbetstid. Om knäppa kunder, varann och om dialekter. Dessutom drar vi dom mest interna skämten så att vi själva knappt fattar vad vi menar.
Men vi har åtminstone kul :)
Jävligt kul:)















StugMys!


I lördags efter jobbet åkte jag och Johan till Norje Boke och Johans föräldrars stuga. Alltid skönt att vara i en stuga, man blir automatiskt avslappnad och går helst runt i myskläder :)
Mattias ( Johans bror) var också där med barnen. Vi spelade Xbox och tittade på superhjältarna :)
Dessutom spelade vi minigolf och gissa vem som vann??

Malte!



På vägen hem klippte jag farmor,farfar och Morfar, bra att alla blir långhåriga samtidigt tycker jag :) Dessutom bjld morfar på mat och farmor och farfar på fika, så mätt och glad blev man denna helgen också :)
Sen åkte vi inom emma ( johans syster) och peter på vägen hem och myste med lilla Siri! Som kan vara världens sötaste?
Dessutom har deras katt fått kattungar så hela huset var fullt med söta bebisar!





tisdag 26 juli 2011

HOPP

Såg precis ett reportage på Nyhetsmorgon om svälten i Afrika. Jag brukar vara väldigt skeptisk till organisationer och brukar inte skänka pengar till dom. Men efter att sett det reportaget skänkte jag pengar direkt! Det är fruktansvärt hemskt, det som hänt i Norge. Jag är väldigt tagen av det också. Men Norge är ett rikt land! Och det finns inte mycket mer jag kan göra än att visa stöd och heder åt offrena.
Men när jag såg ett barn på 3 år som vägde 6 kilo, som ska väga det dubbla, då insåg jag att vi missar en annan katastrof som pågår just nu. Utan bomber, utan massmördare och politik. Bara barn som inte får äta sig mätta. Mördare och bomber kommer vi aldrig kunna förhindra helt och hållet. Men mat måste vi väl kunna ge alla?
Jag skänkte endast 50 kr. För mig är det inte mycket men för dom är det! Tycker fanimig det är vår skyldighet att hjälpa barn som har det svårt! Och det handlar inte bara om barn i våra egna länder!

Så ta fram mobilen och smsa HOPP50 eller HOPP200 (beroende på hur mycket du vill skänka ) till 72900.
Vad spelar det för roll om din mobil räkning stiger med 50 kr om det kan rädda liv?

söndag 24 juli 2011

Stugmys med Tilma! Imorn blir det pannkakor hos morfar:) och sen klippning på farmor och farfar:)

torsdag 21 juli 2011

Sol,Sand,vänner och Plura.





Igår tog jag, rebekah, Johanna och Lovisa bilen ut till Tylösand och slog oss ner i en sanddyna med mat och godis! Vi lyssnade på Plura, som inte spelade så länge men det var mysigt ändå! Solnedgång i Tylösand kan aldrig bli fel!








tisdag 19 juli 2011

Jag har världens finaste föräldrar! Ser ni så söta dom är!:) 

Sommartider Hej Hej


Igår blev det en kväll på Klipporna! Tog massa kort, tyvärr får dom ingen rättvis bild här på bloggen. Dom är mycket skarpare och finare på Datorn. Men ni får iaf se hur fint vi hade det igår! MysMys:)
Imorn ska vi ut igen, då är det Plura på sin Gura :)



Kubb it is

I Fredags blev det stug-mys med Robin och Schölinan!
Först kollade vi fotbollen och åt kinamat, sen vidare ner till stranden för lite kubb och Vin!
Sen avslutade vi med hederliga "Kotten" Kort spel!
Lånade Kubbet av Maria Och ville i stugan, där bådas föräldrar var och genast blev det en lååång diskussion om vems föräldrar som var vems och så vidare, gamlingar ;)

Många skratt blev det! Som vanligt med Robin Och Johanna! :)