tisdag 8 mars 2011

Lollo

Tänkte berätta lite mer om min tatuerare Lollo, han har nämligen levt ett minst sagt spännande liv. Han har bland annat berättar att han blev pappa vid 19 års ålder. Nu har han 6 ungar. Han kommer från en riktig indianstamm.
Han kommer från Sydamerika men flyttade till Sverige av ett rent misstag. Han skulle flytta till Spanien men hans pappa råkade boka fel biljetter och istället hamnade dom i Sverige medan alla deras möbler och liknandes hamnade i Spanien.. Men dom stannade i Sverige och har levt här sen dess!
Han är som sagt tatuerare men gjorde precis sin andra tatuering, 10 år efter sin första, som också är rätt så felgjord..
Hans yngsta dotter är endast 10 år men har redan hunnit tatuera 6 personer!
Han har en gång i tiden ägt en fiskaffär.
Han har haft allt från hund, fiskar, ödlor, möss och ormar som husdjur.
Varav en av ormarna rymde och två praktikanter till Lollo fick ägna sin dag åt att leta efter en orm. I tatueringsstudion.
Han överraskade sin före detta fru med att ta henne över Atlanten hela vägen till hennes fars grav för att där kunna be om hennes hand och sedan fråga om hon ville gifta sig med honom.
Han blev själv överraskad när han en gång lite för full somnade jämte sin son men sen vaknade av att sonen pillade honom i ansiktet och tryckte in handen i munnen, så upptäckte han en obehaglig smak och öppnade ögonen. Sonen hade stoppat handen i sin bajsblöja och sen in i munnen på Lollo.

Ja de är bar några av dom då berättelsens hittills, får höra massa nytt varje gång man är där, frågan är om det nånsin tar slut:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Släng iväg en Kommentar vettja ;) Glöm inte din egna Bloggadress!