tisdag 30 november 2010

Jeans Nörderi




Okej, ett inlägg till kanske ;)
Om ni går in på http://Jc.se Så finns där en trevlig kategori
som heter Jeans, därefter kan man fortsätta till en kategori som heter Jeansnörderi. Himla intressant faktiskt. Där står allt man vill och bör veta om jeans, att man tex inte ska tvätta sina jeans på flera månader efter att man köpt dom blir snyggast då ;)
Read It!.



Mange Uggla

Idag har jag inte så mycket att blogga om så istället kör vi på en låt!


Jerry tänk på din framtid,
Jerry tänk på vad du ska bli,
Jerry tänk på ditt rykte,
Jerry tänk på ditt liv.
Jerry du sköter väl skolan,
Jerry du är ju snart stor
Jerry lyssna på mamma,
om du ändå var som din bror.

Och jag skiter i majen,
och jag skiter i rektorn,
och jag skiter i allt som dom fyller mig med.
Och jag skiter i fysik,
och jag skiter i matematik,
och jag skiter i all annan satans teknik.
och jag skiter i morsan,
och jag skiter i farsan,
dom säger jag skiter i allt, men det skiter jag i.
Så jag drar iväg.

Du ska spela mera risigt,
nej så här ska det va,
du ska spela mera risigt,
nej, vackert ska det va.
Alla människor bara snackar,
om hur dom vill man ska va,
dom är bögar allihopa,
jag funderar på att dra.

Och jag skiter i politiken,
och jag skiter i kritiken,
och jag skiter i kommersens ruttna stank.
Och jag skiter i gubbar,
och jag skiter i käringar,
som rockartist förblir jag ändå alltid pank.
Ja, jag skiter i hela den vuxna världen,
för jag tänker inte bli nån mänsklig maskin,
så jag funderar på att dra,
dra iväg från stan,
dra iväg från den här jävla stan.
Dra iväg från stan

Ljushuvud. 

måndag 29 november 2010

sweet love of mine


She's got eyes of the bluest skies
As if they thought of rain
I hate to look into those eyes
And see an ounce of pain
Her hair reminds me of a warm safe place
Where as a child I'd hide
And pray for the thunder
And the rain
To quietly pass me by


oh Sweet child o' mine

Nytt från Jc

Ska nog göra detta till en kategori - " Nytt från JC" Lär väl bli en del sånt i framtiden, men med förståelse.
Denna underbara kjol funkar till mycket. Som kjol såklart, om man gör som på bilden och byter linnen så blir det som olika små klänningar, fatta vilken variation?
Sen är den perfekt när man är leggins, jag brukar alltid ha långa baslinnen under mina tunikor men dom har en förmåga att glida upp oh man vill ju inte gärna visa rumpan, då är denna kanon att ha under, för den sitter där den ska ;)
Endast 149:-

Leggins, treggins, jeggins, You name it!







(plus otaliga svart i olika material som jag inte orkar visa )

Vad tycks om min lilla samling? Leggins är nog den bästa uppfinningen sen jeans. Alla passar i leggins, och leggins passar till alla tillfällen,
Myskvällen, utekvällen, på jobbet, i skolan, på bröllop allt! Man kan lätt ha alla möjliga olika skor, boots, klackisar, stövlar, ballerina allt är fint:)
Ett par extra bra leggins har vi på JC just nu, dom är nämligen fodrade! Inte jätte varmt och skönt att gå i leggins på denna årstiden men dessa leggins har en liten Fleee fyllning som gör de otroligt varmt och skönt faktiskt. 199:- Grymt bra pris!

söndag 28 november 2010

lördag 27 november 2010

Inviger mina nya leggins med titthål;) haha nej men dom är så balla! Passar perfekt till skjorta och boots;) finns såklart på JC ;)  
Tror jag omedvetet samlar på leggins, kanske ska ta fram dom och ta lite kort på min lilla samling:)

Ingen kan vara gladare än mig så här på lördagsmorgonen när man hittar denna grymma chokladkaldendern i brevlådan! Taaaaaaack mamma!! 

fredag 26 november 2010

Tips från coachen: Nivea soft! Som ni vet har jag problem med hyn. Men i sommras fick jag en liten goodiebag ( tror de var fån sofies mode) där låg en liten variant av denna burk, har bara använt den lite på benen innan men för en vecka sen tog jag den i ansiktet för jag läste att de var för både body and face;) läste också att den innehöll jojoba olja, och vad har inte jag sagt om jojoba oljan innan? Jo att den är grym!  Som sagt har jag använt den i en vecka nu på nätterna och under sminket och min hy liknar nu mera en babyrumpa, så len och de bästa är att finnarna försvinner! Om de beror på medicinen, oljan eller kombon av dom båda vet jag inte. Men grymt är det iaf! och denna mega burk hittade jag på kicks för endast 55:- att jag sen hittade den på citygross för 39:- hör Inte hit....

torsdag 25 november 2010

tisdag 23 november 2010

Tips! 
Föna håret uppochner, det blir volym, jag lovar! kanske till och med lite är mycket;)

Operation långt hår.
För inte så längesen var jag lycklig över att jag kunde klippa Mina toppar och då ha hår som nuddade axlarna, nu har de växt på en bra bit tycker jag och går en bit ner på ryggen, mitt hår växer så de knakar! visserligen är mitt hår blött här men så mycket skiljer de inte på vått och torrt:)

måndag 22 november 2010

Home sweet Home

Har gjort om lite här hemma. Lite möblering eller förändring på gardiner, kuddar, ljuslyktor m.m gör jätte stor skillnad. Känns som att man fått ett helt nytt rum:)
Fick finfina gardiner av christina , vita med fint mönster på, tyvärr var dom för korta ( vi har ganska höga fönster) så istället för i fönstret fäste jag tyget på väggen bakom Tvn, blev faktiskt riktigt bra, vet inte om de syns så bra dock :D
Enjoy!








Delat soffan till 2 schäslonger (stavning)




Mysbelysning i sovrummet
Flyttade också in den stora Tvn i sovrummet så nu kanske man kan se texten på filmerna också ;) den har tidigare stått i 3:e rummet med alla Tv spel, men hur ofta sitter man där? Även om man gärna hade velat:)

Mästerkocken Matilda.  Blev lite wok idag, så jäkla gött! 
Helgen var Myspys. Åkte på kalas hos Anders och cicci, åt god mat och god tårta. Myste med stora magen:) tänkt att de ligger en människa på andra sidan huden? Heeeeelt sjukt.
Efter de hälsade johan på Tobbe och och jag mina kära grabbar grus. Alltid lika roligt att komma hem och hälsa på, även om de är fest eller om man bara sitter och snackar skit, jag har alltid roligt med dom:) 

Igår möblerade Jag och johan om, har tagit massa bilder som jag ska lägga upp så fort jag fått tag på datorn, för nu ska internet vara som de ska igen:) 

söndag 21 november 2010

Vi kör retro jag och Johan. Festival inspelad på video på 14" (Y) 

lördag 20 november 2010

Eftersom mor far och lucce är i Tyskland denna helgen antar jag att pappa inte läser min blogg (?) så därför tänkte jag passa på att visa vilken fin present jag köpt i fars dag present. Jag vet att farsdag var förra helgen men då var vi inte i Småland. 3 par himla tjusiga strumpor blev de! Man borde ju bli favvo dotter när man ger så här fina presenter, eller vad tror ni?

Idag nalkas de jobb och sen bär de av till Småland för lite firande av världens sötaste 30-åring cicci! 
Igår föll snön himla tät så idag tar jag fram mitt superfynd i form av kängor från... ( håll i er ) Maxi! Världens skönaste och varmaste! Dock lite stora i storleken, jag fick ta 36:or. 
De är nu man märker att man är vuxen, när man väljer bekvämligheter före utseende;)

fredag 19 november 2010

Har precis kommit hem från lite stand up på teatern här i Halmstad. De blev Thomas järvheden, han skämtade och sjöng. Och pratade faktiskt en del vettigt. Han prata om hur allt startade, de så kallade Big Bang. Och hur Jädrans tur vi faktiskt har som sitter här idag. Ett bra exempel var till exempel att jorden ligger så perfekt i förhållande till månen och solen. Hade vi legat 100000 milen åt de ena eller andra hållet( som är ganska korta längder i rymden) hade liv inte kunnat finnas på jorden, och vi har en atmosfär som gör att vi kan andas, vilket är hyfsat viktigt. Och hade vi legat närme saturnus hade vi inte heller funnits för den suger åt sig allt som kommer i närheten av oss, tex asteorider. Som annars hade kraschat mot jorden. Visserligen har de funnits asteorider som har träffar jorden en gång i tiden, men de gjorde så att dinusariena dog och däggdjuren kunde ta över och människorna utvecklas. Helt sjukt är de alltihopa. Dessutom är vi en av 3 miljoner spermiär som nådde ägget. 

Med allt detta menade han att vi ska ta vara på de vi har, för de är helt mot statistik att vi överhuvudtaget finns, så gör något vettigt av ditt liv!

Thomas Järvheden


Idag ska jag Johan och lovisa och massa av johans kompisar kolla på Thomas Järvheden på teatern här i halmstad. Har faktiskt aldrig riktigt tänkt på om han är nått vidare rolig eller ej, de återstår att se ;) ska ta med mig kameran med och fota lite hade jag tänk. Efter de vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på, hade varit mys att gå ut och ta ett glas men de öser ner snö och inte lägger de sig heller, bara massa slask, känns som man bara vill sitta i soffan under en filt och mysa hela kvällen:) Imorn är det jobb igen!