fredag 30 april 2010

Så här såg mitt fina nitbälte ut när jag tog på mig de i morse, antar att Sudden är hungrig? 

torsdag 29 april 2010

Mmmm... De är precis så jag känner. 

onsdag 28 april 2010

Desigual


Ni vet tyra? som i Tyra och blondinbella?
Gick in på hennes blogg idag och det visade sig att hon har koll, denna klänningen är nämligen från Desigual som säljs på salong Nudh. Min modell hade en likadan klänning på sig under en liten make over vi hade på salong Nudh här i halmstad.
Läste att hon fick välja två valfria klädesplagg från desigual och de ena hon valde var denna underbara långklänning, tjejen har stil!

Min söta söta lilla praktikant Lina fick höra Mina klagomål om min dåliga hy förra veckan, så därför dök hon igår upp med denna lilla fina påse med dagkräm och ansiktsrengörning som ska vara super!  Ansiktsvatten från cliniderm som blir till skum på huden, dagkräm från yves rocher med ren biologisk kamomill i, en riktig fyktbomb, sen ett litet prov på en aktivt skyddande dagkräm från cliniderm. Lina går på stylist linjen här i halmstad och är kanon duktig:) Tack Lina <3

måndag 26 april 2010

Nu har jag kulor så att det räcker till... Nästa vecka? 

Tänkte förklara lite om den lilla gummigubben som hängde med i goodiebagen från nudh, för er som är lite efter och fortfarande inte klurar ut de;) Gummigubben ska nämligen ta hand om dina hörlurar! Sätt fast kontakten mellan benen ( ser väldigt roligt ut just med iphonen.. ) sen binder ni gubben med sladden och avslutar med att stoppa hörlurarna i munnen på honom;) så! Färdigt!

söndag 25 april 2010

Igår var den här hönapönan på besök tillsammans med robin. Vi myste på stan och käkade på bulls, lite besviken var jag dock på att huvudrätten kom in innan förrätten, inte ens en ursäkt fick vi. Idag har jag rensat heeela garderoben och skänk närmare tio kassar kläder till fattiga barn. Känns bra, dessutom hittar man in i garederoben igen. Tidigare ikväll gick jag och johan en mysprpmenad ner till Ronny och åt glass i solen, i Love Ronnys, de är äkta Halmstad känsla de:) imorn ska jag stoltsera runt i min hv tröja hela dagen, ryser fortfarande av bara tanken på guldet ;) 

Så här snygg är min garderobsdörr nu. Tar mig tillbaka till den tiden då jag hade christiano ronaldo och Chippen på garderobs dörren;)

fredag 23 april 2010

Ute och övningsgår med alyssa. Ida behövde färga håret så då tog jag med alyssa på promenix:) mysigt som attan! 

torsdag 22 april 2010

Lyxar till de här på jobbet idag och bjuder in Angelica som fixar naglar på oss mellan kunderna. Skönt att bli behandlad istället för att behandla för en gång skull;)

tisdag 20 april 2010

Testing

Nu gav vi upp, johan och jag ( mest johan ) han orkade inte med håret längre så nu åkte de av. Är de bara jag eller ser han ut som en riktig hårding i rakat hår;) 

Idag fyller världens bästa SIS år!! Hela 24 år, snart gammal ju;) och idag fyller också världens nästa Eva 21 år, go to USA säger jag bara ;) kram på er! 

måndag 19 april 2010

Igår hade jag en sjukt mysig dag i Malmö med la familia. SIS fyller år imorn så de fick bli firande igår istället, massa god mat, långpromenad och god fika. Plus plantering av den köttätande växten som Rebekah fick av mig;) 

lördag 17 april 2010

Dessa låg  i Goodiebagsen vi delade ut innan modevisningen, de är en kondom i så då kanske ni fattar budskapet;) lägger upp mer bilder en annan dag för nu är jag helt slut. 

tisdag 13 april 2010

Sudden gillar sin klösbräda, han vaknar den dygnet runt ;)

måndag 12 april 2010

Modevisning!



Nu På lördag ska vi ha modevisning på stora torg här i Halmstad, visning av butikens vår och sommar nyheter från Desigual och Turquosie, plus grym rea på höst kläderna.

Vi på Nudh kommer att styla modellerna och där finns fin fina Goodiebags att hämta!
första visningen vid 13:00 och andra vid 14:00

Missa inte detta!

Filmning Nudh

Idag var jag på salong Nudh igen och hälsade på alla tjejer och filmade lite till kommande reklam film, jag låter exakt som Lina i emil i lönnerberga när jag pratar, fantastiskt småländsk!
Men men, det blir säkert bra.
Innan filmningen blev jag sminkad av Carita som är stylist på salongen, en grym sådan, så därför kommer här lite ego bilder, men de är enbart för att göra lite reklam;)
Har riktigt dålig hy för tillfället men hon lyckades banne mig med att få det riktigt snyggt, sitter till och med i dagsljus på dessa bilder.
Tänk vad skönt att ha en som sminkade en varje morgon?





En naturlig mejk med foundation, mascara, lite rouge, väldigt ljus rosa skugga till ögonen, dom öppnar upp sig väldigt tydligt då kan jag lova, plus lite skugga längst ut på ögat för att få ett litet djup i ögat, kanon bra!

2004 var året!

Jag och johanna på en galen förfest innan balders om jag inte minns fel, 2004 var året ;)
Detta är då orginalet, vi har gjort oändligt många kopior och försökt härma just denna bilden, dock utan resultat för det finns ingen så rolig som denna ;)
Love you Babe!

söndag 11 april 2010

Tjuvtitt på min nya tattoo;) 

Idag tog jag och johan en långpromenad på Östra stranden! Så mysigt var de, folk satt i solade och grillade, riktig sommarkänsla:) snart är den här:) 

Salong Nudh

Då var den första reklam slingan ute på Ntv.
För er som inte har Ntv kan se klippet här
klicka bara på Nudh inspiration och passa dessutom på att kolla in Hannas naglar :)

fredag 9 april 2010

Idag har jag varit i godis himeln. Jobbar man på servera får man åka till axfood och köpa godis i lådor och kilo-påsar, förpackningarna är gjorda för försäljning liksom, till helt sjukt låga priser dessutom . Helt sjukt, ska nog ta en shoppingrunda dit och köpa upp massa. Sen ska jag öppna en affär här hemma. Någon som vill jobba hos mig? Man får äta hur mycket godis man vill, på arbetstid dessutom;) 

Sitter just nu på jobbet med lite bottenfärg + plus lite slingor för att fräscha upp resten av håret. Det fick bli en 7/13 med en 8/1 och lite Sahara i de. Naturligt is the shit.  

I love mina nya "pojkvän" jeans! 

torsdag 8 april 2010

HVblå

Sitter just nu nervöst och hejar på HV i min finaster tröja, den ger tur :D
Kan de vara så jävla bra att hv går till final i år igen?
Ihope!






Min kollega anita 60+ läste Följande och sa: "Gerard spände fast mig med handllovar, jaha de är sånt där kinky sex som dom har nu för tiden"  haha Så go!

Då var det äntligen dags för vårpremiär för racerbettan! Hon har ju stått inne hela vintern men nu var de äntligen dags och jag kan lova er att hon går som smooooort.  

onsdag 7 april 2010

Förlåt pappa! Men jag har köpt två par nya jeans... Men det var på grymmerea så de räknas bara som ett par! Och ett par jeans sitter ju aldrig fel;)  

söndag 4 april 2010

Finns de något Bättre än plockmat så här en söndag kväll? Sitta o äta länge länge:) 

Ser ni Sudden? :) 

lördag 3 april 2010