söndag 22 april 2012

Vatten.. stan är full av vatten...

















Uteservering it is!

 Årets första uteserveringshäng, Check!
Denna gången blev det lite AW på the Bulls.
Jag och Johanna körde på lite småkäk såsom nachos, dipp och vitlöksbröd. Och Corona såklart! Sen kom Charlotte och höll oss sällskap, och till slut Jocke och Bob.
Det blev öl, skratt, käk, KaffeB, nya ansikten och bara ren njutning. Jag gissar att det är så här min Halmstad sommar 2012 kommer att se ut.






Instagram

Nu kan ni också följa mig på instagram!
Sök via Facebook eller mitt användarnamn MatildaMHansson.
Det är som en mini-foto-blogg. Där man bara uppdaterar med en bild. Det går lite snabbare än här på bloggen men åh andra sidan är d bara enstaka mobilbilder :)

söndag 15 april 2012

Malmöhäng och födelsedagsfirande

 I fredags åkte jag och Johan till Malmö för lite syskon häng, Bio och god mat. dagen efter kom mamma och pappa och firade Beccas födelsedag! Mys på hög nivå!





















Tadaaa!!!

Detta är ett inlägg!
Ja det ni ser är sant, Matilda Bloggar igen!
Haha.
Men jag hade tänkt att göra det annorlunda denna gången, egentligen skulle jag bytt från blogg till en bilddagbok, För jag hade nämligen tänkt att kanske inte blogga varje dag och så utförligt om vad min vardag innebär. Utan mer när jag gjort något roligt, eller varit iväg eller om något speciellt har hänt:) Ni fattar! Och om inte annat lär ni märka hur jag menar. Så tack snälla ni som faktiskt fortfarande är inne på min blogg!