torsdag 29 juli 2010

Ännu mer sommarmys, låt sommarn aldrig ta slut! 
Men har man ett jobb där man trivs som fisken i vattnet så är de inte så farligt ändå, jag och Lova kör värsta racet på salongen, kunder från tidig morgon till sen kväll och imorn är det marinfestivalen och då kommer Emelie hit!! Minns inte när vi sågs sist:( rasmus hänger på och vi fyra gör stan osäker! I Love My life 

Fina sommarkort! Jag och mina kära päron! 

Dessa två converse-älsklingar fick jag med mig hem från Warszawa och de andra två älsklingarna kommer från Nelly. När jag ska använda dom svarta 14 cm klackarna vet jag inte riktigt men dom var såå jäkla coola så jag var tvungen;) kanske kan använda dom till några av mina nya jeans  nr 39 och nr 40 i samlingen! Warszawa var btw jättemysigt! Hur fin stad som helst:) jeans för 100 kr och halv liter öl för 10 går knappast att klaga på:) mysigt med bara mammi och sis men saknade papi, luc och joantoan
Såklart:) 

fredag 23 juli 2010

Idag har min kära Elvira varit här och fixat håret lite. Blev en liten romantisk sommarfrill :) 

torsdag 22 juli 2010

Fixade feteflätan på min söta kund idag. La dessutom i lite guld slingor+bottenfärg i hennes blekta, utväxta hår. Blev fint som attan. ikväll blir hon leffes snyggaste;)

onsdag 21 juli 2010

Picknick at tylö,
Ja de är rätt gött att bo i Halmstad. 

måndag 19 juli 2010

Idag är jag rätt så jävla snygg i håret, Lovisa fixat son vanligt:) nu drar vi ut till sofies mode och club monday och jobbar lite ;)

fredag 16 juli 2010

torsdag 15 juli 2010

Big is beautiful. Införskaffade mig dessa två bamsingringar idag, Grymt. 

måndag 12 juli 2010

fredag 9 juli 2010

Vin ute i deb underbara solen nu ;) Halmstad is the Shit baby! 

tisdag 6 juli 2010

måndag 5 juli 2010

Bildbevis från golfen, Håkan vann, men endast två slag efter så kom jag. Och de viktigaste var att jag spöade Andreas...... ;) 

söndag 4 juli 2010

 helgen har spenderats i Småland, först blev det konfirmation för kusin Fredrik, han var grym i kyrkan, sjöng "listen to Yout heart" inför fullsatt kyrka, huuur fint som helst. Sen bar de av till eneborg för festligheter, lika roligt som alltid, bra
Med folk och grym musik. Tog mig en rejäl sväng om med världens sötaste anna wikingsson också, tror vi kom fram till att vi hade likadana klänningar:) idag blir de slappdag och imorn tylö beach med boysen. Sommar är grym! 

fredag 2 juli 2010

Är hon grym
Eller är hon grym? Lovisafisa gillar att göra uppsättningar och de är tydligt, de blir kanonfint!  Detta slängde hon upp på fem minuter?!